TRAFIC DE WEEKEND. Drumurile pe care trebuie să le ocoleşti

TRAFIC DE WEEKEND. Drumurile pe care trebuie să le ocoleşti

Pe Autostrada A1 şi pe mai multe drumuri naţionale din ţară se efectuează lucrări şi se circulă cu dificultate. Pe DN 17, traficul este blocat de un TIR răsturnat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează care sunt principalele drumuri naţionale pe care citrculaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate. În judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în zona Livezile, din cauza unui autotren care s-a răsturnat în jurul orei 3:00. Se aşteaptă o automacara de mare tonaj, care va rididica autotrenul şi încărcătura (ţevi).

În judeţul Hunedoara, mâine, 7 octombrie 2012, în intervalul orar 0:00 - 3:00, se va întrerupe circulaţia pe DN7 Orăştie - Sebeş, pe porţiunea kilometrică 356+620 - 356+820 de metri (în zona Aurel Vlaicu), din cauza unor lucrări la pasajul autostrăzii Orăştie - Sibiu. Închiderea totală a sectorului de drum se va face în două intervale a câte 20 de minute, iar în rest se va circula pe o bandă, alternativ.

În judeţul Galaţi, în ziua de 8 octombrie 2012, în intervalul orar 10:30 - 13:30, se va întrerupe circulaţia pe DN24(E581) Tecuci - Bârlad, în localitatea Munteni, pe sectorul cuprins între kilometrii 27+380 şi 28+580 de metri, din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Traficul rutier va fi deviat pe două străzi din localitate (Mălăeşti şi Mihai Eminescu). În judeţul Arad, tot din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, care au ca termen de finalizare data de 20 octombrie 2012, circulaţia rămâne întreruptă pe DN7, la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu pe DJ682C - DJ709, de unde se ajunge în Centura NV Arad.

Ne puteți urmări și pe Google News

În judeţul Hunedoara, pe DN76 Şoimuş - Brad, la Şoimuş, se execută lucrări de amenajare a unei intersecţii cu sens giratoriu cu autostrada A1 Deva - Orăştie. Traficul rutier se desfăşoară pe o variantă provizorie.

Pe Autostrada A1 Timişoara - Arad se execută lucrări în zonele kilometrilor 504, 519 şi 535. Pe porţiunile afectate autovehiculele sunt deviate pe una sau două benzi ale sensului de deplasare, iar viteza este restricţionată la 60 sau 80 km/h, din motive de siguranţă. În judeţul Vâlcea, începând cu ora 11:30, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale la intrarea în Râmnicu Vâlcea dinspre Sibiu, pe varianta DN7, unde un tir s-a răsturnat în această dimineaţă. Circulaţia s-a desfăşurat pe o rută locală.