Evenimentul Zilei > Actualitate > Topul camerelor foto ideale pentru vacanțe
Topul camerelor foto ideale pentru vacanțe

Topul camerelor foto ideale pentru vacanțe

Atunci când alegeți un pocket pentru fotografiat trebuie să fiți atenți la zoom-ul optic, numărul de megapixeli, dar și greutate.

Tehnologia instalată  pe camerele compacte de fotografiat a cunoscut o evoluție fantastică în ultimii ani. Producătorii de gadgeturi le-au dotat cu senzori mult mai puternici, numărul de megapixeli a crescut considerabil, ca design au devenit mult mai subțiri și sunt mai ușoare.

Pentru că se apropie sărbătorile, iar mulți vor merge într-un mini concediu, ne-am gândit să facem un ghid pentru cei care doresc să-și cumpere o cameră foto pentru a-și înregistra momentele din timpul vacanței.

Detalii tehnice

Cu ajutorul unor fotografi am stabilit aspectele la care să fim atenți. Zoom-ul optic trebuie să aibă o valoare peste 5X, iar rezoluția senzorului să aibă peste 12 megapixeli. Nu am neglijat nici opțiunea de filmare a camerei și am selectat modele care înregistrează HD.

În plus, celor care au de gând să investească într-un telefon și vor să împuște doi iepuri dintr-o lovitură le prezentăm un top al smartphone-urilor cu cele mai bune camere. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: