TOP 10 modele de unghii cu gel pentru iarna 2022-2023

TOP 10 modele de unghii cu gel pentru iarna 2022-2023

Iarna vrem să purtăm culori pe unghii complet diferite decât vara. Pe măsură ce vremea se schimbă, se schimbă și starea de spirit. Nu este surprinzător că acest lucru se reflectă în aspectul nostru până la cel mai mic detaliu. Dacă ești în căutarea unor modele de unghii cu gel de iarnă, vezi selecția noastră.

Idei de unghii cu gel de iarnă 2022-2023

1. Manichiură de iarnă în nuanțe întunecate

Negru clasic, bordo, violet și albastru închis. Aceste nuanțe arată foarte bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi. Sfatul nostru: pentru diversitate, joacă-te cu suprafețe mate și lucioase.

Ne puteți urmări și pe Google News
  1. Unghii metalice

În acest sezon, metalul este la modă în orice - în haine, machiaj, pantofi și accesorii. Și nu vorbim doar despre aur și argint clasic, ci și despre cupru, galben, roșu, roz și alte opțiuni. O manichiură în nuanțe metalice arată întotdeauna scumpă și atractivă.

  1. Unghii abstracte

Iarna este cel mai bun moment pentru o manichiură abstractă, folosind o paletă rece de nuanțe - albastru, roz, mov, precum și decorațiuni argintii și panglici strălucitoare. O manichiură abstractă de iarnă, cu un desen de marmură și crenguțe într-o paletă de culori delicate, este perfectă.

Dacă ești în căutarea unor produse pentru manichiură de calitate și la preț redus, accesează site-ul makeup.ro. Magazinul online Makeup livrează rapid comenzi în toată țara. Nu există plată în avans și comisioane suplimentare pentru servicii. 4. Strasuri Îți plac toate lucrurile strălucitoare? Atunci acest sezon este pentru tine. O idee grozavă pentru manichiură-2023 va fi tot felul de pietricele și strasuri. Acest decor arăta foarte elegant și scump. 

  1. Roz festiv

Două nuanțe de roz cu un mic accent strălucitor în centru amintește de o cutie de cadou care ascunde ceva interesant. Principalul lucru este să găsești nuanțe care să se potrivească bine nu doar între ele, ci și cu nuanța pielii tale.6. Manichiură cu ornamente hipnoticeManichiura incredibilă de frumoasă și atrăgătoare cu ornamente hipnotice te va face să ieși în evidență din mulțime. Este elegantă și relevantă în orice anotimp al anului, mai ales iarna. Se realizează în două culori, alb și negru, pentru un contrast mai bun. Dar poți aplica și alte culori.

  1. Manichiură de iarnă minimalistă

Fără pietre, flori sau orice alt decor! Caracteristicile principale sunt: concizie, linii drepte - simple și o gamă de culori monocrome.

8. Manichiură roșie - semilună

Roșul este întotdeauna la modă, mai ales în noaptea de Revelion. Îți recomandăm să experimentezi cu nuanțele și să găsești roșul perfect.

  1. Manichiură tricotată

O manichiură tricotată arată foarte elegant și neobișnuit, iar gelul facilitează obținerea unei texturi stratificate.

10. French colorat

French-ul colorat arată elegant pe unghiile de orice lungime. În plus, este destul de discret - o astfel de manichiură este potrivită pentru birou sau evenimente de afaceri.