Tom Hanks a refuzat călătoria vieții lui!„N-o să dau 28 de milioane de dolari pentru asta” Cine l-a invitat pe actor

Tom Hanks a refuzat călătoria vieții lui!„N-o să dau 28 de milioane de dolari pentru asta” Cine l-a invitat pe actor

Îndrăgitul Tom Hanks a primit o propunere unică de la Jeff Bezos, o călătorie în spațiu. Actorul a renunțat la această ocazie pentru că i s-a părut prea scump .

Actorul american Tom Hanks a mărturisit că i s-a propus să zboare în spaţiu în locul lui William Shatner, în cadrul unei misiuni operate de compania Blue Origin a lui Jeff Bezos. Vedeta nu acceptat și a transmis că i s-a părut o sumă prea mare pentru calătorie, prețul fiind de 28 de milioane de dolari, informează The Independent.

A refuzat provocarea vieții lui

„Este adevărat că Jeff Bezos te-a întrebat dacă vrei să mergi în spaţiu înaintea lui William Shatner”, l-a întrebat pe celebrul actor prezentatorul emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”.

„Păi, da, cu condiţia să plătesc (zborul).Şi, ştii şi tu, o astfel de călătorie costă vreo 28 de milioane de dolari, n-o să dau suma asta”, a spus actorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai bătrân actor care a zburat în spațiu

În luna octombrie, actorul William Shatner a acceptat călătoria în spaţiu la aproximativ 55 de ani de la primul său rol :căpitanului Kirk din serialul ştiinţifico-fantastic de televiziune „Star Trek". Vedeta a ajuns la frumoasa vârstă de 90 de ani și a devenit cea mai bătrână persoană care călătoreşte în spaţiu, în cadrul unui zbor comercial Blue Origin care a durat 11 minute.

Tom Cruise a declarat că vrea să îi ia exemplu lui Shatner și este în negocieri cu NASA şi compania SpaceX a miliardarului Elon Musk, pentru a face un film în spaţiu.

Tom Hanks, dezvăluiri uimitoare

Tom Hanks a declarat că pandemia a stricat planurile regizorilor și filmele au luat o pauză. Actorul gândește pozitiv și este de părere că cinematografele vor câștiga bătălia cu virusul păgubaș.

"A fost o mare schimbare. Se apropia", a spus Hanks, precizând că apariţia serviciilor de streaming le-a permis spectatorilor să privească filmele din confortul caselor.

"Vor mai exista cinematografele? Absolut, vor exista. În unele feluri, cred că proprietarii - odată ce le vor deschide - vor avea libertatea de a alege ce filme vor proiecta.Cred că vor fi o mulţime de filme care vor fi difuzate doar în streaming şi cred că va fi bine să le vezi aşa, deoarece vor fi de fapt construite şi realizate pentru televizorul cu ecran lat destul de bun de la domiciliu", a spus Hanks.