Toader se va întâlni miercuri cu reprezentanții Comisiei de la Veneția

Toader se va întâlni miercuri cu reprezentanții Comisiei de la Veneția

Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, va susține miercuri o întrevedere cu reprezentanții Comisie de la Veneția la sediul Ministerului Justiției.

Conform agendei ministrului, publicată pe pagina de internet a instituției, miercuri Toader se va întâlni cu grupul de raportori ai Comisiei de la Veneția, infrmează stirileprotv.ro. 

„Miercuri, 24 aprilie - întrevedere cu grupul de raportori ai Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept (Comisia de la Veneţia), la sediul Ministerului Justiției” - arată agenda ministrului, publicată pe pagina de internet a instituției.

Potrivit calendarului, în iunie, Comisia de la Veneția ar urma să se pronunțe în ceea ce privește modificarea Legilor Justiţiei prin ordonanțele de urgență date de Guvernul României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întâlnirea de miercuri nu apare în programul oficial, conform unor surse din  sistemul judiciar, raportorii Comisiei ar urma să discute cu şefa ÎCCJ, cu procurorul general şi cu şefii DNA şi SIIJ. Aceștia vor discuta atât despre OUG pe justiţie, cât şi despre modificarea codurilor penale de către Comisia Iordache.