Antrenorul Dumitru Dumitriu a jucat până acum rolul "caracatiţei Paul" la acest turneu final. Experimentatul tehnician, chestionat în mai multe rânduri de evz.ro, n-a greşit nici măcar o dată în aprecierile, analizele şi pronosticurile sale.
Ţiţi Dumitriu a prevăzut eşecul Braziliei, principala favorită la cucerirea titlului mondial, încă dinaintea startului competiţiei. Ieri, înaintea primei semifinale, Dumitriu a spus că "Uruguay nu are nicio şansă în faţa Olandei", iar batavii s-au calificat în ultimul act al competiţiei din Africa de Sud.
"Jocul de echipă al Spaniei e mai complet"
Astăzi, Ţiţi merge pe mâna Spaniei, pe care o vede chiar campioană mondială. "Spania are un plus de fantezie faţă de Germania. Chiar şi la capitolul experienţă ibericii stau mai bine decât nemţii, doar sunt campioni ai Europei", a spus, pentru evz.ro, Dumitriu.  

Tehnicianul e de părere că, luaţi om cu om, spaniolii au trupă mai tare decât germanii. "Spania are jucători decisivi, mai mulţi şi mai buni decât nemţii. Jocul de echipă al Spaniei e mai complet şi mai complex decât cel al Germaniei. Nemţii formează o echipă ordonată, disciplinată şi cu câţiva jucători de clasă. Cred că Spania va învinge diseară", a spus Ţiţi Dumitriu.