Într-un interviu acordat pentru prosport.ro, Ion Țiriac, noul președinte al Federației Române de Tenis, a vorbit despre Marius Vecerdea, unul dintre contracandidații pe care i-a învins în lupta pentru șefia FRT. Țiriac a afirmat că Vecerdea se folosește des de faptul că este finul președintelui Klaus Iohannis.

„Pe domnul Vecerdea nu-l cunosc foarte bine, am vorbit de două ori în viaţă mea cu dumnealui. E adevărat, se prevalează întotdeauna de faptul că e finul preşedintelui României.

Domnul preşedinte Iohannis bănuiesc că a fost democratic ales, e în regulă, cred că are mulţi fini. Are câteva milioane de fini, noi toţi suntem finii dumnealui şi ne tratează pe toţi în mod egal”, a spus Țiriac pentru prosport.ro.

În ceea ce privește soarta turneului de tenis care purta numele lui Ion Țiriac și Ilie Năstase, miliardarul a spus că va reveni la București cu o singură condiție. „Dacă statul român ia Arenele BNR înapoi, sigur că se poate aduce înapoi repede şi turneul de la Budapesta. Guvernul ar trebui să ne asigure posibilitatea să facem cel puţin 20 de turnee Challenger de 125.000 de euro, ar fi o treaba senzaţională.”