Evenimentul Zilei > Social > Timișorenii plătesc transpotul în comun cu cardul, direct în autobuz
Timișorenii plătesc transpotul în comun cu cardul, direct în autobuz

Timișorenii plătesc transpotul în comun cu cardul, direct în autobuz

Compania de transport public din Timișoara pune, de miercuri, la dispoziția călătorilor, sisteme POS pentru plata biletelor direct în autobuze.

STPT a a anunțat, miercuri, că a dotat cu sisteme POS mai multe  autobuze și curse expres. Până la vară, fiecare mijloc de transport în comun va avea câte un POS wriless petnru plata călătoriilor.

După efectuarea plății, în baza chitanței obținute, timișorenii pot călători timp de 60 de minute, cu respectivul mijloc de transport.

„Călătorii noştri pot plăti călătoriile direct din mijloacele de transport în comun, cu orice card bancar contactless. Marţi s-a demarat montarea de dispozitive POS în mai multe autobuze, iar în perioada următoare vor fi montate şi în tramvaie, troleibuze, minibuze şi vaporaşe. Primele dispozitive POS funcţionale se găsesc, începând de marţi, în autobuzele care circulă pe liniile E3 (TM15 GUZ), E4 (TM15 GPR), E8 (TM15 GZZ) şi L13 (TM15 GLU), iar de astăzi (n.r. miercuri), 20 martie, pe L32 (TM 15 GPO), E6 (TM15 GPP) şi L28 (TM15 GOK)”, au informat oficialii STPT.

Sistemul este implementat deja la Oradea.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: