Actul a fost înmânat celor doi fii, deși mama lor, Barbara Bush, care a murit și ea pe 17 aprilie a.c., era trecută ca fiind cea care trebuia să se ocupe de partaj. George și Jeb Bush au fost numiți, acum, „responsabili pentru avere”. În ceea ce privește situația financiară lăsată în urmă, H.W. nu face specificații ample în document, ci doar faptul că toată agoniseala lui a fost pusă într-un cont, despre care se speculează că nu ar conține mai mult de 50 de mii de dolari.

H.W. Bush a murit vineri, în Texas. Pe toată durata funerariilor, fostul câine al președintelui, Sully, a stat doar lângă sicriu, moment care a emoționat întreaga lume.

 

Câinele lui George Bush senior va intra în serviciul Armatei americane

Moartea fostului preşedinte american George Bush senior a adus în atenţia lumii şi imaginea câinelui familiei. Sully, un labrador retriever, în vârstă de doi ani şi jumătate. Acesta a făcut parte din familia Bush din 2017 şi fusese antrenat să îndeplinească o serie întreagă de sarcini casnice, având în vedere starea de sănătate precară a fostului locatar al Casei Albe.

După moartea stăpânului său, Sully a impresionat prin atitudinea sa. Câinele a rămas lângă sicriul cu corpul neînsufleţit. Presa americană scrie că Sully va avea, în viitor, o altă sarcină, de data asta pentru Armata americană. El va ajuta soldaţii americani răniţi în misiunile externe. George Bush senior va fi înmormântat azi în Texas, alături de soţia sa, Barbara, şi de copilul lor care a murit la vârsta de patru ani.