INFILTRAT în mijlocul TERORII. Primul jurnalist care a INTRAT în ISIS povesteşte NENOROCIRILE pe care le fac jihadiştii: Nu e DELOC aşa cum se vede din afară


 

Incidentul poate fi văzut ca o lecție pentru teroriștii care au luat atâtea vieți. 

Potrivit datelor, se zvonea că instructorul le arăta elevilor cum să folosească o curea explozibilă. În timp ce făcea o demonstrație, centura s-a activat din greșeală și toți au murit pe loc.

Un alt videoclip șocant arată cum un terorist este ucis pe loc de o bombă, în timp ce filmează un clip. Un site de profil a încărcat videoclipul cu descrierea: cea mai bună metodă să scăpăm de teroriști.

Chiar dacă se crede că bombardamentele coaliției conduse de SUA duc în fapt la recrutarea tot mai multor membri de către ISIS, raidurile aeriene s-au intensificat după atentatele de la Paris, unde 139 de oameni au murit.

Vladimir Putin și Francois Hollande au decis să construiască un plan prin care să extermine ISIS, asta în timp ce SUA a anunțat război total teroriștilor.

 
Tot mai multe voci susțin că singura metodă prin care ISIS poate fi exerminat este bombardarea masivă a teritoriilor pe care aceștia le dețin, cu riscul de a distruge orașe întregi.