Teo Trandafir, la Prima TV din 20 ianuarie

Teo Trandafir, la Prima TV din 20 ianuarie

Teo Trandafir revine pe micul ecran cu un nou show de divertisment, din 20 ianuarie, la Prima TV.

„Teo Live“ se va difuza de luni până vineri, de la ora 16.30 la 18.00. Formatul emisiunii este asemănător cu ceea ce a făcut vedeta până acum la Pro TV şi Romantica, dar va cuprinde şi interviuri pe teme sociale cu celebrităţi, politicieni şi oameni obişnuiţi. Teo se va implica în campanii care vor avea ca scop să ajute şi să îndeplinească visele telespectatorilor, se arată într-un comunicat de presă al Prima TV.

Invitaţii săi mai puţin celebri vor fi persoane care s-au implicat în situaţii ieşite din comun, în care s-au comportat eroic, sau tineri care au nevoie de ajutor pentru a-şi pune în practică ideile. Aceştia din urmă vor fi prezentaţi în ediţii ulterioare pentru ca telespectatorii să le poată vedea realizările. Săptămânal, în emisiune vor fi invitaţi şi specialişti în diferite domenii.

Teo Trandafir a avut aseară ultima ei emisiune la postul Romantica, unde a fost director general până în septembrie 2007. Înainte de a se implica în lansarea postului deţinut de grupul Realitatea - Caţavencu, a prezentat timp de cinci ani emisiunea „Teo“ la Pro TV.

Ne puteți urmări și pe Google News