Evenimentul Zilei > Actualitate > Horia Tecău, eşec dramatic la Rotterdam
Horia Tecău, eşec dramatic la Rotterdam

Horia Tecău, eşec dramatic la Rotterdam

Perechea suedezo-română Robert Lindstedt - Horia Tecău a pierdut azi finala turneului ATP de la Rotterdam (Olanda), înclinându-se în faţa duo-ului franco-sârb Michael Llodra - Nenad Zimonjici. Super tie-break-ul care a decis meciul a fost câştigat cu scorul de 16-14.

În semifinale, dublul suedezo-român a trecut de spaniolii Granollers/Lopez, scor 6-4, 6-3. În finala de azi, Lindstedt și Tecău nu au avut acelaşi noroc în faţa altor doi specialiști ai probei de dublu: francezul Michael Llodra și sârbul Nenad Zimonjici.
Perechea din care face parte şi constănţeanul a câştigat primul set şi a avut un break avans în setul doi, însă a pierdut azi, irosind cinci mingi de a închide partida.
Este a treia finală consecutivă pe care Tecău şi Lindstedt o pierd împotriva perechii formate din Llodra şi Zimonijci. La Washington şi Beijing românul a părăsit cu capul plecat terenul, iar ambele partide au fost decise fie în super tie-break, fie prin seturi câştigate la tie-break.
TECĂU/LINDSTEDT – LLODRA/ZIMONJICI 6-4, 5-7, 14-16
După 30 de puncte disputate în super-tiebreak, Tecău şi Lindstedt au cedat cu 14-16.
Încă un break reuşit de sârb şi francez, care câştigă setul secund cu scorul de 7-5. Finala va avea parte de super tie-break.
Se merge din nou cap la cap. Scorul este 5-4 pentru Llodra şi Zimonjici.
După ce au irosit trei mingi de break, Tecău şi Lindstedt şi-au cedat pentru prima oară serviciul. Llodra şi Zimonjici revin în meci. 3-3!
Tecău şi Lindstedt au servit excelent până acum. Titlul la Rotterdam este la doar trei game-uri distanţă.
Suedezul şi românul încep perfect şi setul doi, reuşind un break în primul game.
Linstedt şi Tecău şi-au apărat avantajul de un break până la finalul primului set. Scor 6-4.
Ambele perechi şi-au câştigat ultimele două servicii. 4-2!
Tecău şi Lindstedt au început perfect meciul, cu un break, şi conduc cu 2-0. Înaintea partidei, românul şi suedezul erau consideraţi outsiderii finalei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: