Evenimentul Zilei > Actualitate > Tatăl Alexandrei, mărturisire dureroasă! „Am fost atât de aproape…” De ce se învinovățește
Tatăl Alexandrei, mărturisire dureroasă! „Am fost atât de aproape…” De ce se învinovățește

Tatăl Alexandrei, mărturisire dureroasă! „Am fost atât de aproape…” De ce se învinovățește

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a declarat că încă mai are speranțe și o mai caută pe fată. El se învinovățește că nu a putut face mai mult.

Ioan Măceșanu a spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat doar la o stradă distanță de locul unde Alexandra era ținută.

„La câte am văzut și eu, că până acum nu am avut de-a face, e posibil orice… Da, e posibil. Și azi am fost (am căutat – n.r.), am fost prin spate pe la Redea. Am căutat în culturi, în canale, unde vedeam, ne duceam să facem ceva”, a spus tatăl Alexandrei, la Antena 3.

Ioan Măceșanu a mai spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat la o stradă distanță de locul unde Alexandra era sechestrată.

„Noi am trecut la o stradă de ea. Noi am fost pe Decebal și ea a fost pe Craiovei. Mă învinovățesc foarte mult, poate puteam face mai mult. Poate a fost un semn”, a spus bărbatul.

Întrebat dacă el a spart uşile la primele percheziții, bărbatul a admis că aşa s-a întâmplat: „Da. Pentru că eram dornic să găsesc fata. Nu ştiu, eu am mers mai în faţă, am fugit mai repede”.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieșirea din Caracal. Bărbatul a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: