Tariceanu, la un pas de divort?

Tariceanu, la un pas de divort?

Libertatea sustine astazi ca mai multi parlamentari au declarat ca mariajul premierului scartaie serios.

"Are Ioana Tariceanu o relatie cu un sepepist, in timp ce prim-ministrul a pus ochii pe o liberala blonda?", este intrebarea care circula, potrivit Liberatea, care tulbura de cateva zile mediul politic romanesc.

Se pare ca situatia conjugala a premierului Tariceanu este un subiect mai intens discutat prin parlament, suspendarea presedintelui Traian Basescu si referendumul trecand in plan secund.

Se comenteaza ca Ioana Tariceanu, cea de-a treia sotie a premierului si una dintre cele mai elegante doamne din politica romaneasca, regreta ca si-a parasit meseria, pentru a se dedica familiei. In urma cu patru ani, Ioana era un avocat de succes, dar s-a retras pentru a nu dauna imaginii sotului.

Sunt zvonuri potrivit carora, din plictiseala, Ioana Tariceanu se consoleaza cu iubirea unui angajat al Serviciului de Paza si Protectie. Se pare ca sepepistul care il apara pe premier a fost dat afara din acel post. Se mai discuta ca nici prim-ministrul nu este "prea cuminte si ca ar avea o relatie cu o frumoasa blonda, angajata la Partidul National Liberal".

Ioana si Calin Tariceanu au impreuna un baiat, Mihai-nascut pe 5 octombrie 2002. Dintr-o casatorie anterioara, premierul mai are un baiat, Calin, care are 11 ani.

Contactat ieri de Liberatea, Calin Popescu Tariceanu a refuzat sa faca vreun comentariu.

Ne puteți urmări și pe Google News