Un angajator din Germania caută 40 de lucrători în domeniul prelucrării hârtiei (împachetare de reclame publicitare). În anunţul de angajare se precizează că activitatea se va desfăşura la bandă şi presupune împachetarea de reclame publicitare în diverse feluri, iar oferta de muncă este potrivită cuplurilor/familiilor (sau grupurilor de persoane) care pot pleca împreună din România şi pot locui împreună în Germania. 

Persoanele interesate trebuie să aibă condiţie fizică şi stare de sănătate bună şi să vorbească limba germană la nivel A2.
Salariul oferit este de 8,50 euro brut/ora, asigurându-se sprijin pentru găsirea unei locuinţe. Contractele sunt pentru o perioada determinată de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii ulterioare pe perioada nedeterminată, iar programul de lucru este de minimum 75 ore/luna, lucrându-se în două, trei schimburi. 

CV-urile cu date actualizate şi complete pot fi trimise pe adresele de e-mail [email protected] şi [email protected], cu specificarea "Lucrător în domeniul prelucrării hârtiei". 

Tot în Germania sunt vacanţe 30 de posturi de asistent medical generalist, pentru care se cer calificare profesională încheiată că asistent medical generalist şi cunoştinţe de limba germană, de preferinţă A2.

Salariile oferite variază între 2.200 şi 2.700 de euro brut/luna, iar contractele de muncă sunt pe o perioada de cel puţin 12 luni.  Persoanele preselectate în urmă interviului vor avea o săptămâna de practică în Germania, iar cheltuielile privind transportul şi cazarea vor fi suportate de VÎJ Stuttgart. De asemenea, se acordă cursuri de limba germană în România până la nivelul B1.

"Candidaţii admişi vor fi consiliaţi în primele zile după ce ajung în Germania pentru a li se facilita demersul birocratic şi administrativ în întocmirea documentaţiei", se arată în anunţul de angajare. 

Persoanele interesate trebuie să trimită CV-ul în limba germană sau română, însoţit de o copie a diplomei de licenţă sau a certificatului profesional cu specializarea asistent medical generalist şi de o copie a certificatului de competenţe lingvistice (în cazul persoanelor care au cunoştinţe de limba germană) la adresa de e-mail bucur[email protected]îj-stuttgart.de. 

În Malta este disponibil un post de operator maşini. Candidaţii trebuie să aibă experienţă în sisteme computerizate, CNC sau PLC, minimum doi ani de experienţă pe maşini şi echipamente utilizate în industria mobilei şi să vorbească limba engleză. 
Angajatorul precizează că salariul va fi stabilit în funcţie de experienţă. Contractul este pentru 12 luni, iar persoanele interesate pot trimite CV model Europass în limba engleză la [email protected] 

La aceeaşi adresa de e-mail pot fi trimise şi candidaturi pentru un post de dulgher în Malta. Solicitanţii trebuie să aibă experienţă în fabricarea, construcţia şi instalarea de mobilier, să fie capabili să citească, să interpreteze şi să lucreze după desene tehnice şi să fi lucrat cel puţin doi ani pe maşini şi echipamente utilizate în industria mobilei.  De asemenea, cei interesaţi de acest loc de muncă trebuie să vorbească limba engleză.
Salariul va fi stabilit în funcţie de experienţă, iar perioada contractuală este de 12 luni. 

Tot în Malta se caută un dulgher şef. Solicitanţii trebuie să aibă experienţă în fabricarea de mobilier, să fie capabili să citească, să interpreteze şi să lucreze pe baza desenelor tehnice. Persoană selectată va trebui să conducă o echipa de dulgheri pentru a asigura calitatea şi a îndeplini obiectivele stabilite şi trebuie să aibă cel puţin doi ani experienţă pe maşini şi echipamente utilizate în industria mobilei.

În Marea Britanie este vacant un post de îngrijitor persoane la domiciliu. Candidaţii interesaţi trebuie să ajute persoanele să se ridice din pat şi să fie puse în pat, să gătească, să le dea de mâncare, să le ajute când se îmbracă, să se ocupe de curăţenie, să facă şi cumpărături, etc. De asemenea, ei trebuie să aibă carnet de conducere categoria B, cazier judiciar curat şi să vorbească limba engleză la nivel mediu. 
Salariul oferit variază între 16.000 şi 20.000 de lire/an şi se asigura cazare şi maşină de serviciu. Contractul va fi încheiat pentru o perioada nedeterminată. 

În Norvegia, este vacant un post de bucătar şef într-un restaurant aflat în centrul fiordului Oslo, care se să concentreze asupra aromelor pure şi produselor locale (cod, homari, crabi, creveţi etc). Angajatorul precizează că se prepară şi pâine proaspătă, produse alimentare locale la grătar şi produse alimentare ecologice.  

Se solicită calificare, experienţă (referinţe bune), pasiune, cunoştinţe de bucătărie a la carte, brutărie, produse alimentare ecologice şi experienţă de muncă în străinătate. Experienţă în management financiar şi de conducere constituie avantaj.  Cei interesaţi trebuie să aibă şi un nivel foarte ridicat de limba engleză.
Salariul oferit este de aproximativ 3.570 euro brut/luna. Contractul va începe la 1 mai 2015 şi se va lucra în timpul zilei şi seară. CV-urile se pot trimite în limba engleză la adresa de e-mail: [email protected] 

sursa: incont.ro