Ieri, Brigada Rutieră București a transmis redacției Libertatea un comunicat prin care se anunță: ,,În jurul orei 09,10, pe Şoseaua Panduri, pe sensul de mers către Răzoare, a avut loc un accident rutier între un autocamion şi un bicyclist, în urma căruia biciclistul, un bărbat de 21 de ani, a fost grav rănit, iar în scurt timp a decedat fața locului”.

Tânărul decedat era jucător de rugby la RC Grivița. Clubul a făcut acest anunț ieri, la scurt timp după tragicul incident: ,,Am încercat să digerăm evenimentul nefericit ,,în FAMILIE” și să respectăm durerea rudelor.

Beche a fost mult prea iubit și nefericita veste s-a răspândit repede. Era un exemplu în societate, caracter deosebit și pentru noi un coleg considerat indispensabil, Cătălin astăzi îmbogățește cerul cu sufletul lui neîntinat. Nu îi dorim iertarea păcatelor ci mai degrabă odihna veșnică alături de cei ca el, cei DREPȚI. În memoria și inima noastră vei rămâne mereu trupul firav , cu o inimă imensă. Drum bun, Cătălin Becheanu!” a postat  RC Grivița.

Tânărul juca pe postul de demi de mêlée, mijlocaș la grămadă, și evoluase, înainte de Grivița, la CSA Steaua. El absolvise cursurile Academiei de Studii Economice din Capitală în această vară.