S-a aflat cine era tânăra descoperită moartă pe o proprietate a Reginei Marii Britanii | VIDEO

S-a aflat cine era tânăra descoperită moartă pe o proprietate a Reginei Marii Britanii | VIDEO

Autorităţile britanice au aflat identitatea tinerei femei al cărei corp a fost descoperit pe proprietatea din Sandringham a Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Cadavrul a fost descoperit în ziua de Anul Nou, în timp ce Regina, alături de familia ei, petrecea sărbătorile de iarnă la Sandringham, la 185 kilometri nord-est de Londra.

Tânăra descoperită moartă este Alisa Dmitrijeva, o adolescentă în vârstă de 17 ani. Fata locuia în oraşul Wisbech, în apropiere de Cambridge. Ea a fost dată dispărută vara trecută, iar ultima oară a fost văzută la 15 kilometri distanţă de proprietatea familiei regale. Pentru a afla identitatea victimei, autorităţile au folosit analizele dentare şi au luat probe din oase şi din ţesutul muscular. Adolescenta a fost descoperită în prima zi a acestui an, iar poliţiştii au stabilit că decedase în urmă cu patru luni.

Chiar dacă pe corp nu au fost găsite semne evidente de violenţă, autorităţile tratează cazul ca pe o crimă. Săptămâna trecută, imediat după ce a fost descoperit trupul tinerei, medicii legişti au precizat că este "puţin probabil" ca fata să fi murit de cauze naturale. Nu s-a putut confirma nici ipoteza unui accident mortal, iar pe corpul său nu s-au găsit urme de plăgi prin împuşcare, ori prin înjunghiere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Odată stabilită identitatea victimei, poliţia a început acum să-i identifice pe cei care au lucrat în zonă în perioada în care s-a produs crima.

Proprietatea de aproape 8.000 de hectare pe care a fost descoperită crima este deschisă publicului.

<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMjYxMDYxODA3NjAmcHQ9MTMyNjEwNjE4Nzc1OSZwPSZkPSZnPTImbz*3OWE5ZWM3NTFjYTk*YTA1YjdlMjM4YTUy/M2RjNDY4NCZvZj*w.gif" /><object name="kaltura_player_1326106180" id="kaltura_player_1326106180" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="351" width="620" data="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_i7fju4uo/uiconf_id/5590821"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_i7fju4uo/uiconf_id/5590821"/><param name="flashVars" value="autoPlay=false&screensLayer.startScreenOverId=startScreen&screensLayer.startScreenId=startScreen"/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object> CITIŢI ŞI:

  • O femeie descoperită moartă pe proprietatea Reginei Marii Britanii | VIDEO