Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINI ȘOCANTE. O tânără din Dej a fost bătută cu BESTIALITATE, cu pumnii și picioarele. VIDEO
IMAGINI ȘOCANTE. O tânără din Dej a fost bătută cu BESTIALITATE, cu pumnii și picioarele. VIDEO

IMAGINI ȘOCANTE. O tânără din Dej a fost bătută cu BESTIALITATE, cu pumnii și picioarele. VIDEO

O tânără din Dej a fost bătută până la leșin, pe marginea unui drum din Dej. Aceasta a fost bătută cu pumnii și cu picioarele în timp ce-l implora pe agresor, cu lacrimi în ochi, să o ierte și să se oprească. Poliția din Deja s-a autosesizat după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care tânăra este bătută. Oamenii legii fac un apel către populație, să sune la 112 dacă pot da detalii despre victimă sau agresor.

Din înregistrare, se se observă că scena a avut loc în faţa unei maşini oprite, cu farurile aprinse, în timpul nopții, pe marginea unui drum.

La începutul filmării, fata plânge în fața mașinii, iar individul îi spune să se dea la o parte. După câteva secunde, acesta se năpustește asupra ei cu pumnii şi picioarele. Tânăra se prăbușește la pământ, după ce agresorul o lovește violent cu piciorul, conform observator.tv

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Fata îl imploră printre lacrimi să o ierte, însă bărbatul se ridică nervos şi o ia din nou la pumni.

Apoi o trage de păr şi o aduce în faţa farurilor aprinse. Îi seceră picioarele cu o lovitură puternică, moment în care fata cade, iar ce urmează este de neimaginat.

În timp ce o înjură, tânărul o loveşte cu piciorul în spate, în faţă şi oriunde vede cu ochii până când fata leşină. 

„A dracu vită! Mă înjuri tu pe mine?", se aude nervos bătăuşul.

Lăsată inconştientă, prăbuşită la pământ, tânăra este târătă de păr câţiva metri în faţa maşinii.

„Te omor! Te leg de maşină şi te duc până la Dej", strigă agresorul în timp ce o scuipă.

După care urmează o altă serie de pumni şi picioare în gură.

„Te rog, nu mai fac niciodată!", se aude fata îngăimând. 

Oamenii legii fac către toţi cei care au informaţii sau recunosc persoanele din această filmare să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

De asemenea, tânăra din imagini este rugată să se adreseze poliţiei pentru a depune plângere împotriva celui care a bătut-o.