Tamaş, SCANDAL monstru într-un club de noapte

Tamaş, SCANDAL monstru într-un club de noapte

Fostul jucător CFR, Gabriel Tamaş, a fost implicat într-o altercaţie care a avut loc într-un club de noapte de peste hotare. Antrenorul echipei Doncaster, unde sportivul activează în prezent, a declarat că va lua măsuri.

Deşi a fost dat afară de la CFR după ce s-a luat la bătaie într-un club de noapte din Capitală, Tamaş nu se înavţă minte. Fotbalistul, aflat în Anglia, unde joacă pentru echipa Doncaster, a intrat într-un nou scandal. Sâmbătă seara, sportivul a fost implicat într-o bătaie după ce a consumat mai multe pahare de alcool. “Vorbim cu el să aflăm ce s-a întamplat. Pînă cînd nu aflăm exact ce s-a petrecut acolo nu putem comenta prea mult. E dezamăgitor pentru noi pentru că a jucat foarte bine pînă acum. Nu vom face alte comentarii pînă cînd nu vom afla totul”, a spus Paul Dickov pentru presa engleză, scrie Fanatick.ro.

Oficialii clubului au deschis o anchetă şi au declarat că vor anunţa cît de curînd rezultatul şi măsurile care vor fi luate împotriva jucătorului. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells! Cu cine va lupta pentru „careul de ași”
  • SITUAȚIE SCANDALOASĂ: Director în ASF cu patru salarii pe lună. Suma totală pe care o încasează e uriașă
  • Sondaj INSCOP: PDL scade, creștere spectaculoasă a Partidului Mișcarea Populară

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Descoperirea incredibilă a unui fotograf: "Am folosit aplicaţia Google Earth şi am văzut asta în mijlocul deşertului. Este INCREDIBIL" Foto Galerie
  • Virginele din Albania care trăiesc şi arată ca nişte bărbaţi: "Nu am niciun regret"| FOTO
  • Incidente stranii pe cerul României. EXTRATEREŞTRI în ţara noastră? / VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News