Evenimentul Zilei > Justitie > Tâlhăriţi de falşi poliţişti
Tâlhăriţi de falşi poliţişti

Tâlhăriţi de falşi poliţişti

Trei tineri care tocmai câştigaseră o sumă frumuşică de bani la pariuri au rămas cu buza umflată după ce au fost "percheziţionaţi" de doi indivizi care s-au dat dept poliţişti.

Adevăraţii poliţişti de la Secţia 13, din Capitală, au reuşit să pună mâna, ieri, pe unul dintre indivizi. Incidentul care le-a stricat bucuria tinerilor din cartierul Balta Albă a vut loc pe 31 octombrie. Puştii, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, tocmai ieşiseră dintr-o casă de pariuri, situată pe strada Codrii Neamţului, unde au câştigat  suma de 1.200 lei. Cei trei au fost acostaţi pe trotuar, de doi inşi care au pretins  că sunt  poliţişti, fără a le prezenta un document în acest sens.

Cei doi i-au condus la un autoturism marca Dacia Nova şi sub pretextul unui control corporal le-au solicitat să pună într-un săculeţ toate bunurile avute asupra lor pentru a fi duse la secţie şi a fi verificate. Tinerii s-au conformat, după care li s-a cerut să coboare din maşină, ceea ce au şi făcut, iar autoturismul cu cele două persoane necunoscute a semarat în trombă şi a dispărut.
Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 13, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 3 Poliţie au identificat pe unul dintre autori, în persoana lui Florin G., de 31 de ani, din Bucureşti, cunoscut cu antecedente penale.
Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie, cu falsul poliţist în stare de reţinere, cercetat pentru uzurpare de calităţi oficiale, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt calificat.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News