Taher: "Rapid este zero în acest moment"

Taher: "Rapid este zero în acest moment"

După haosul din ultima perioadă, apele par să reintre în matca lor firească la Rapid.

Patronul George Copos s-a întors la echipă în rol de salvator şi le-a achitat jucătorilor salariile restante. „Jucătorii şi-au primit banii, iar în acest moment contractele sunt la zi. Banii au fost achitaţi de acţionarul majoritar George Copos“, a declarat ieri demisionarul Constantin Zotta.

Aseară, la baza Pro Rapid a avut loc o şedinţă a Consiliului Director la care au participat George Copos, Dragoş Nedelcu, Constantin Toma şi Constantin Zotta. Fostul arbitru se află în preaviz, urmând să mai lucreze la club încă 60 de zile, perioadă de timp în care i se va căuta un înlocuitor.

Luni se vor da cărţile pe faţă Deşi era aşteptat la şedinţa de aseară, Fathi Taher nu a venit la Pro Rapid, el neaflându-se în România. Iordanianul a amânat momentul în care va da un răspuns clar în privinţa intenţiilor sale, dar a lăsat ieri să se înţeleagă, într-o declaraţie acordată pentru EVZ, că nu doreşte să finalizeze tranzacţia începută astă-primăvară cu George Copos.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt dezamăgit de faptul că am intrat în fotbal. E normal să îţi pară rău, când vezi că lucrurile nu sunt aşa cum te-ai fi aşteptat. E ca şi cum ai lua o casă şi când te-ai duce cu cheia să intri în ea, dar acolo constaţi că nu e nicio casă, ci e doar câmp. Rapid este zero în acest moment. Nu e nici Pro Rapid, nici stadion, nici jucători, nimic! E pus sechestru pe tot! Ce să cumpăr?“, s-a întrebat retoric omul de afaceri iordanian.

Taher va susţine luni o conferinţă de presă în care îşi va spune toate ofurile şi va da în vileag mişmaşurile lui Copos. „Am vorbit azi cu Copos şi a înţeles că nu trebuie să ne mai jucăm. Eu sunt încă în străinătate. Mă întorc în weekendul ăsta, iar luni fac o conferinţă în care voi spune tot“, a ameninţat Taher. „S-a găsit Copos să spună că n-am împrumutat eu clubul... Fals. Sunt banii mei scoşi din bancă şi trimişi la club. Sunt ordine de plată. Opt milioane de euro. Ce, ne jucăm cu lucrurile astea?“, a încheiat, iritat, iordanianul.