Surprize la Eurovision cu sex-simbolul Greciei | VIDEO

Surprize la Eurovision cu sex-simbolul Greciei | VIDEO

Fost chelner, mecanic şi gimnast, în prezent cântăreţ şi model, Sakis Rouvas spune că mizează şi pe aspectul fizic pentru a obţine voturi.

Reprezentantul Greciei la Eurovision, Sakis Rouvas, în vârstă de 36 de ani, prezent ieri la Bucureşti pentru a-şi promova piesa „This Is Our Night”, a anunţat că show-ul său exploziv de la Moscova, din luna mai, îi va surprinde pe spectatori.

Grecia mizează pentru a doua oară pe pop starul Sakis Rouvas, unul dintre cei mai bine cotaţi artişti greci, cu peste două milioane de discuri vândute. Vedeta a reuşit să aducă ţării sale un binemeritat loc trei la concursul Eurovision din 2004, de la Istanbul. Doi ani mai târziu, Rouvas repeta experienţa Eurovisionului, la Atena, de această dată în calitate de prezentator. Fost chelner, mecanic şi gimnast, în prezent cântăreţ, actor şi model, Rouvas declară că se va folosi în aceeaşi măsură de „haine, trup şi voce” pentru a intra în graţiile juriului şi ale votanţilor: „Cred că pe scenă trebuie să fii tu însuţi şi să te foloseşti de tot ceea ce ai pentru a impresiona publicul. Pot să spun că folosesc hainele, trupul şi vocea în egală măsură pentru a exprima ceea ce sunt eu”, spune Sakis Rouvas, premiat în 2004 de postul grecesc MAD TV, pentru Cea mai sexy apariţie într-un videoclip. Revista „Vogue” l-a desemnat în 2003 vedeta cu cea mai stilată ţinută din Grecia.

„Mi-ar plăcea să cânt în România” Rouvas anunţă că show-ul din acest an va fi o mare surpriză. „Costumele nu sunt încă gata, lucrăm la ele, nu pot să vă spun prea multe, deocamdată nu pot să dau prea multe detalii. Voi avea şi dansatori alături de mine, vor fi şi fete, şi băieţi... restul e secret. Nu mă tem de nimeni, dar ştiu că anul acesta participă artişti talentaţi, care au cântece foarte bune, iar concurenţa va fi destul de mare. Dar, cum ştim cu toţii, Eurovisionul înseamnă şi performanţă live, spectacol, nu numai calitatea melodiei în sine”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prezent pentru prima oară în România, grecul spune că i-ar plăcea să susţină la un moment dat un concert şi în ţara noastră: „Până acum am fost foarte ocupat cu concertele, iar în ultimii cinci ani am fost foarte des în Statele Unite, unde am luat cursuri de actorie”. Până în prezent, Rouvas şi-a promovat piesa în 13 ţări. Frumuseţea, un avantaj

Grecia nu e singura ţară care pune pariu şi pe sex-appealul concurentului pe care-l trimite la Eurovision. Turcia se ba zează pe farmecul unei vedete autohtone, aducând-o în concurs pe cântăreaţa Hadise, o solistă născută în Belgia, iar Ucraina pariază anul acesta pe frumoasa cântăreaţă pop Svetlana Loboda, în vârstă de 27 de ani. Şi juriul din România a ţinut cont de imaginea artistului pe care a decis să îl trimită la Eurovision. Marcel Pavel, unul dintre membrii juriului, declara că pe Elena Gheorghe au avantajat-o atât melodia, cât şi faptul că arată foarte bine. Artista va merge pe 17 aprilie la Londra în turneul de promovare a piesei „The Balkan Girls”, cu care va participa la competiţia europeană de la Moscova, pe 12 mai.

Sakis Rouvas - This Is Our Night: