Supercupa Arabiei Saudite. Un fotbalist a fost biciuit de un suporter

Supercupa Arabiei Saudite. Un fotbalist a fost biciuit de un suporter Sursă foto: Facebook

Un incident șocant a avut loc joi seară după finala disputată între Al-Hilal și Al-Ittihad la Supercupa Arabiei Saudite.

Un suporter a biciuit un fotbalist

Imediat după finala disputată joi seară la Supercupa Arabiei Saudite, un suporter de naționalitate arabă a început să dea cu biciul într-un fotbalist de pe teren.

Imaginile apărute în mediul online surprind o discuție purtată între fotbalistul Abderrazak Hamdallah, singurul jucător care a marcat pentru echipa învinsă, Al-Ittihad, și persoana care l-a agresat. În timpul discuției, suporterul s-a apropiat de marginea terenului pentru a-și striga nemulțumirile în fața jucătorului.

Abderrazak Hamdallah părea iritat de cele spuse de suporterul din tribună, timp în care a a runcat cu o sticlă de apă din plastic către el. Acela a fost momentul în care suporterul arab a scos biciul către jucător.

Ne puteți urmări și pe Google News

La a doua lovitură de bici, jucătorul internațional a dorit să riposteze fizic, însă a fost împiedicat de forțele de ordine, notează publicația Le Figaro.

Asemenea francezului Karim Benzema, care a marcat nouă goluri în campionat și a oferit șapte pase decisive, dar a fost din nou foarte discret joi seara, echipa Al-Ittihad continuă să dezamăgească fanii din Arabia Saudită. Învinsă în finala Supercupei, echipa antrenată de argentinianul Marcelo Gallardo ocupă doar locul patru în Saudi Pro League, departe de ambițiile pe care le avea la începutul sezonului.

supercupa arabiei saudite

Sursă foto: Captură video X

Supercupa Arabiei Saudite, câștigată de Al-Hilal

Al-Hilal a obținut o altă victorie împotriva rivalilor de la Al-Ittihad, câștigând cu scorul de 4-1 în finala SuperCupei. Echipa pregătită de Jorge Jesus a eliminat și echipa lui Karim Benzema din Liga Campionilor Asiei.

În acest sezon, Al-Hilal a devenit o echipă intimidantă pentru Karim Benzema și Al-Ittihad.

În ciuda unei diferențe uriașe de 30 de puncte în campionat între cele două echipe, Al-Hilal a eliminat-o pe Al-Ittihad din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cele două echipe urmează să se întâlnească și în semifinalele Cupei Regelui.

Aceasta a fost a patra victorie a echipei Al-Hilal în Supercupa Arabiei Saudite, după cele obținute în anii 2015, 2018 și 2021.