Evenimentul Zilei > Actualitate > SUPER SCANDAL SEXUAL. Un STAR AL FOTBALULUI i-a trimis POZE INDECENTE unei tinere de 18 ani. Poliţia a intrat pe fir
SUPER SCANDAL SEXUAL. Un STAR AL FOTBALULUI i-a trimis POZE INDECENTE unei tinere de 18 ani. Poliţia a intrat pe fir

SUPER SCANDAL SEXUAL. Un STAR AL FOTBALULUI i-a trimis POZE INDECENTE unei tinere de 18 ani. Poliţia a intrat pe fir

Lumea fotbalului este zguduită de un scandal sexual în care este implicat un jucător foarte cunoscut.

Fotbalistul din Premier League a întâlnit pe stradă o elevă în uniformă şcolară, iar la scurt timp după ce a luat legătura cu ea, i-a trimis poze indecente.

Jucătorul evoluează pentru echipa naţională a ţării sale, este implicat într-o relaţie şi are copii, dar asta nu l-a împiedicat să flirteze cu tânăra în timp ce era la volanul unei maşini sport.

La câteva ore după primul contact, fotbalistul i-a trimis tinerei două fotografii cu organele sale genitale. Conform thesun.co.uk, numele sportivului implicat nu poate fi dezvăluit deocamdată din raţiuni legale.

După ce a primit pozele indecente, eleva nu a mai răspuns şi la scurt timp după ce jucătorul a fost mustrat, ea nu a mai fost urmărită de acesta pe reţeaua socială unde schimbaseră primele mesaje.

Conform autorităţilor, dacă fata a primit fotografiile fără să le ceară şi dacă între cei doi nu au existat relaţii intime înainte de acest episod, atunci poliţiştii pot demara o investigaţie.

Fotbalistul poate avea probleme şi din cauza Codului de Conduită al Federaţiei de Fotbal, care prevede că jucătorii trebuie să aibă un comportament adecvat pe teren, dar şi în afara acestuia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.