Şumudică, speriat de lipsa de răbdare din Giuleşti

Şumudică, speriat de lipsa de răbdare din Giuleşti

Primul derby al noii ediţii din Liga I se joacă diseară în Giuleşti, între Rapid şi FC Vaslui (ora 20.30, în direct la Antena 1).

Ambele echipe au suferit schimbări masive în această vară, la nivelul loturilor, dar şi al băncilor tehnice.

Dacă la Vaslui patronul Adrian Porumboiu a dat lovitura şi l-a adus pe spaniolul Lopez Caro, George Copos l-a uns în funcţia de preşedinte al clubului pe Dinu Gheorghe, cel care a ales să colaboreze cu tehnicianul Marius Şumudică, fost jucător al "alb-vişiniilor".

"Nu caut alibiuri"

Ne puteți urmări și pe Google News

Înaintea debutului, Şumudică a declarat că are nevoie de răb dare din partea conducerii, dar şi a suporterilor rapidişti, cunoscuţi pentru toleranţa scăzută faţă de jocurile nereuşite ale favoriţilor. "Nu ştiu dacă va exista răbdare din partea suporterilor şi a conducerii. Formăm un grup nou. Avem nevoie de timp ca să ne îndeplinim obiectivul, calificarea în Liga Europa. Nu caut alibiuri, dar lumea trebuie să aibă puţină răbdare", a cerut Şumudică.

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, de la FC Vaslui, are mereu o motivaţie specială când vine în Giuleşti, pentru că Rapid şi-a bătut joc de el în urmă cu câţiva ani. "Avem o echipă foarte bună şi nu ne e teamă de nimeni. Vom avea meci greu , dar vrem să pornim cu dreptul", a spus vasluianul.

LIGA I - 20.30, Antena 1

Rapid Bucureşti - FC Vaslui

Rapid: Bornescu - Rui Duarte, M. Constantin, M. Antonio, Ezequias, Roman, Césinha, C. Lazăr, N. Grigore, Cassio Spadacio. Antrenor: MArius Şumudică.

FC Vaslui: Hăisan - Hugo Luz, Gladstone, Papp, Milanov, Gerlem, Genchev, Pavlovic, Campano, Bodipo, Wesley. Antrenor: Lopez Caro.

Arbitru la centru: Cristian Balaj (Baia Mare). Stadion: "Valentin Stănescu" - Bucureşti.