Ambele echipe au suferit schimbări masive în această vară, la nivelul loturilor, dar şi al băncilor tehnice.

Dacă la Vaslui patronul Adrian Porumboiu a dat lovitura şi l-a adus pe spaniolul Lopez Caro, George Copos l-a uns în funcţia de preşedinte al clubului pe Dinu Gheorghe, cel care a ales să colaboreze cu tehnicianul Marius Şumudică, fost jucător al "alb-vişiniilor".

"Nu caut alibiuri"

Înaintea debutului, Şumudică a declarat că are nevoie de răb dare din partea conducerii, dar şi a suporterilor rapidişti, cunoscuţi pentru toleranţa scăzută faţă de jocurile nereuşite ale favoriţilor. "Nu ştiu dacă va exista răbdare din partea suporterilor şi a conducerii. Formăm un grup nou. Avem nevoie de timp ca să ne îndeplinim obiectivul, calificarea în Liga Europa. Nu caut alibiuri, dar lumea trebuie să aibă puţină răbdare", a cerut Şumudică.

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, de la FC Vaslui, are mereu o motivaţie specială când vine în Giuleşti, pentru că Rapid şi-a bătut joc de el în urmă cu câţiva ani. "Avem o echipă foarte bună şi nu ne e teamă de nimeni. Vom avea meci greu , dar vrem să pornim cu dreptul", a spus vasluianul.

LIGA I – 20.30, Antena 1

Rapid Bucureşti – FC Vaslui

Rapid: Bornescu – Rui Duarte, M. Constantin, M. Antonio, Ezequias, Roman, Césinha, C. Lazăr, N. Grigore, Cassio Spadacio. Antrenor: MArius Şumudică.

FC Vaslui: Hăisan – Hugo Luz, Gladstone, Papp, Milanov, Gerlem, Genchev, Pavlovic, Campano, Bodipo, Wesley. Antrenor: Lopez Caro.

Arbitru la centru: Cristian Balaj (Baia Mare).
Stadion: "Valentin Stănescu" – Bucureşti.