Evenimentul Zilei > Actualitate > Stoica: „Vrem alegeri anticipate”
Stoica: „Vrem alegeri anticipate”

Stoica: „Vrem alegeri anticipate”

Partidul Liberal-Democrat (PLD) a pus oficial problema intrarii la guvernare.

 Valeriu Stoica,unul dintre lideri, sustine alegerile anticipate si nu exclude participarea la scrutin alaturi de PD.
  
EVZ: Sustineti alegerile anticipate?
Valeriu Stoica:
Sustinem alegerile anticipate, singurul mod de a obtine o majoritate care sa permita aplicarea unui program de dezvoltare coerent, care sa permita valorificarea fondurilor UE.

Aveti un proiect de alianta cu PD-ul?
Nu cred ca este nevoie sa vorbim despre un nou proiect atat timp cat Alianta D.A. a fost realizata de liderii PD si de actualii lideri ai PLD. Acest lucru este doar o chestiune formala pentru ca in spiritul lucrurilor unitatea fortelor de dreapta este sprijinita in egala masura de PD si de PLD.

Ce ministere vizati, daca intrati la guvernare?
Este o problema pusa in mod prematur. Nu ne putem gandi la acest lucru cat timp premier este Calin Popescu-Tariceanu. Problema principala tine de alegerile anticipate. Si exista doua probleme in acest sens. Prima, premierul Tariceanu, pentru ca ruptura tine de el, care a exclus doi fosti presedinti PNL, dar si pe Mona Musca si pe Gheorghe Flutur.

O colaborare este exclusa. Apoi, baza politica a guvernarii, pentru ca, indiferent de regruparile care se vor face, nu se va putea obtine o baza politica solida, de care are nevoie Romania. Prin alegeri am avea un guvern care timp de patru ani ar putea aplica un program realist pentru a obtine beneficiile aderarii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: