Evenimentul Zilei > International > Steven Tyler de la Aerosmith, îi INTERZICE lui Trump să-i FOLOSEASCĂ piesele muzicale
Steven Tyler de la Aerosmith, îi INTERZICE lui Trump să-i FOLOSEASCĂ piesele muzicale

Steven Tyler de la Aerosmith, îi INTERZICE lui Trump să-i FOLOSEASCĂ piesele muzicale

Legendă a rockului şi leaderul miticului grup Aerosmith, Steven Tyler, a trimis o scrisoare de înştiinţare formală la Casa Albă cerând preşedintelui Trump să stopeze folosirea cântecelor grupului în timpul adunărilor populare. Avocatul cântăreţului, Dina LaPolt, a trimis scrisoarea după ultimul miting al lui Donald Trump, de marţi seara în Virginia. Livin on the Edge a răsunat atunci când susţinătorii lui Trump intrau în Charleston Civic Center.

Scrisoarea leaderului Aerosmith, după care o copie a fost obţinută de magazinul Variety, notează că celebrul cântăreţ ceruse deja lui Trump să înceteze cu folosirea cântecelor trupei Aerosmith în două rânduri, în timpul campaniei sale electorale din 2016. ''Dl. Trump a creat falsa impresie că clientul nostru şi-a dat consimţământul pentru folosirea muzicii sale, după cum susţine preşedinţia'', se mai poate citi în scrisoare.

Tyler este republican, dar nu-l susţine pe Tump

Avocata a precizat în primele două scrisori trimise echipei Trump, legate de folosirea titlului ''Dream On'' de către Trump, că chestiunea nu este nici personală, nici politică, ci una de drepturi de autor. Un mic detaliu: Steven Tyler este un republican ''înregistrat'' dar nu-l susţine pe Donald!

Trump a declarat în 2015 că a găsit un cântec ''mai bun'' de folosit în loc de ''Dream On'' şi s-a lăudat că scandalul i-a făcut publicitate lui Tyler ''ce n-a avut el în 10 ani''. Un anumit număr de artişti de anvergură internaţională, au declarat că nu vor permite magnatului să le folosească creaţiile cu ocazia apariţiilor sale publice. Printre aceştia, R.E.M. şi Elton John.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: