Evenimentul Zilei > Actualitate > Steliştii râd de rapidişti: „Minciuna nu putea dura la nesfârşit”
Steliştii râd de rapidişti: „Minciuna nu putea dura la nesfârşit”

Steliştii râd de rapidişti: „Minciuna nu putea dura la nesfârşit”

Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor", a dat de pământ cu rivalii din Giuleşti, criticându-i pentru anti-joc. Copos îl acuză pe Ovidiu Herea de non-combat!

Colericul Mihai Stoica a ţinut să se facă remarcat la finalul derby-ului Steaua – Rapid (1-0) cu un nou discurs agresiv la adresa giuleştenilor.

„Nu ştiu de unde este rivalitatea asta. Ei tot explicau că nu am mai bătut de 10 ani pe teren propriu, dar în timpul ăsta noi am luat două titluri şi am jucat într-o semifinală de cupă europeană. Astăzi, pe teren a existat o singură echipă, care merita să câştige mult mai clar decât o arată scorul. Dar minciuna nu putea dura la nesfârşit. Jucătorii Stelei sunt magnifici. Au venit după un meci cu Stuttgart, foarte greu şi au dominat adversarul de o manieră categorică. Din primul până în ultimul minut”, a răbufnit Stoica.

Nu am văzut niciodată o echipă care să pretindă, la nivel declarativ, că îşi doreşte victoria şi să joace aşa. Anti-joc total, au tras din timp din primele minute. Publicul a fost fantastic, le-au arătat băieţilor în «capoţele», de la inelul superior al peluzei, ce înseamnă să îţi încurajezi echipa până la final", a adăugat colericul Stoica.

Lui Gigi, golul i-a scăzut colesterolul

Gigi Becali, patronul Stelei, a consumat şampanie după finalul jocului, iar apoi a încput să anunţe noi transferuri! Fostul oier spune că şi i-ar dori la echipă pe rapidistul Bozovici, dar şi pe „stegarii” Mateiu şi Batin.

Necioplitul Gigi nu s-a abţinut până nu s-a luat de patronul de la CFR Cluj. „Îi transmit ceva lui Paszkany.  Ungurule, cât o să trăiesc eu n-o să mai iei niciodată tu titlul în ţara românească. Păi, avem 9 puncte de ungurii de la CFR, avem 10 puncte de ţi…, avem 8 puncte de «câini» şi 7 de Vaslui. Nu sunt puncte multe, pentru că e lung campionatul, dar combinaţia valoare plus puncte ne duce la distanţă uriaşă faţă de celelalte echipe. Vom mări această distanţă în etapele următoare”, a răcnit Gigi, în stilul său caracterstic.

Gigi a avut şi o revelaţie medicală după meciul cu Rapid. „Acum îmi dau seama că fotbalul este şi factor de stres, dar este şi cea mai adevărată terapie împotriva oricărei boli. Aveam colesterolul mare în ultimele zile, dar la gol am simţit cum mi se curăţă toate venele, tot organismul, tot. Gata, sunt ca nou, mă simt fantastic”, a mai strigat Gigi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News