Exclusiv. Stefanos Valvis, de nerecunoscut. Cum arată acum fiul omului de afaceri

Exclusiv. Stefanos Valvis, de nerecunoscut. Cum arată acum fiul omului de afaceri Sursa foto: EVZ

Exclusiv. Fiul omului de afaceri Jean Valvis s-a schimbat radical. Stefanos Valvis a fost surprins de paparazzi EVZ în timp ce se afla cu tatăl său la masă. Dar ceea ce sare iemdiat în ochi este faptul că tânărul a slăbit considerabil. Acum este slim fit și pare foarte în formă, în comparație cu ceea ce afișa în trecut. Probabil că și preluarea unei părți din afacerile tatălui său a contat la scăderea lui în greutate.

Pe de altă parte, dacă a fost doar un gest de voință, atunci Stefanos se poate considera mulțumit. A reșit să slăbească în jur de 20-30 de kilograme. Tatăl și fiul au fost surprinși în timp ce merg la un restaurant de lux să ia masa și cel mai probabil să discute și ceva afaceri.

Fiul omului de afaceri, mai relaxat ca niciodată

Jean Valvis pare cumva preocupat, în timp ce fiul său este relaxat și chiar afișează un zâmbet jovial. Asta chiar dacă nu este ușor deloc să controlezi o astfel de afacere. Vorbim despre peste 500 de hectare de podgorie cumpărate de omul de afaceri în 2005, atunci când a decis să preia o parte din Sâmburești.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acolo se cultivă mai multe soiuri de struguri, cum ar fi Fetească Regală, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Fetească Neagră. Desigur că investițiile nu s-au oprit aici. Ele s-au extins către mai multe branduri de vin. Iar fiul omului de afaceri s-a implicat activ în această afacere.

Se implică activ în business-ul tatălui său

„Pentru a transforma vinul în brand de ţară, este nevoie de calitate ridicată, de o cantitate care să sprijine un ciclu de cumpărare şi tupeu în strategia de preţ, pentru că vinul românesc merită mai mult”, a declarat acesta la o conferință.

Deși Jean Valvis a creat mai multe branduri, acesta le-a vândut de-a lungul anilor unor investitori mai puternici. Doar că acum ține la brandul de apă pe care îl deține, dar și la cele de vinuri. Drept urmare moștenitorul acestora va fi probabil fiul său.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro