Evenimentul Zilei > Sport > Steaua – Wisla 0-0

Steaua – Wisla 0-0

AMICAL. Echipa de fotbal Steaua a remizat ieri, scor 0-0, cu polonezii de la Wisla Cracovia, in prima partida a „ros-albastrilor” din anul 2008.

Disputat in cantonamentul din Spania, amicalul a marcat revenirea dupa o pauza de cinci luni a capitanului Mirel Radoi si debutul atacantului francez Habib Habibou. In fata a 300 de spectatori, antrenorul Marius Lacatus a rulat intreg lotul de jucatori, mai putin Emeghara, convocat la nationala Nigeriei pentru Cupa Africii. Ca de obicei in pregatiri, stelistii s-au batut cu adversarii inaintea reprizei secunde. 

Steaua a obtinut acordul atacantului columbian Jose Moreno, de la Independiente Buenos Aires (Argentina), care a mai trecut si pe la Dinamo Kiev. Dayro Moreno de la Once Caldas, un alt atacant columbian, dar si peruanul Andres Mendoza, sunt si ei aproape de Steaua. Gigi Becali s-a laudat ca a rezolvat toate aceste transferuri pentru care ar urma sa plateasca „sase – sapte milioane de euro”. Toti ar urma sa vina zilele acestea la Bucuresti si sa semneze actele de transfer.