Oaspeţii au deschis scorul pe stadionul din Ghencea (pustiu în această seară), în startul primei reprize, prin Tiberiu Bălan, iar Steaua a alergat timp de o oră după golul egalizator, reuşit de Latovlevici în mintul 72.
Gazdele, la care a debutat Martinovic, iar Apostol a fost titular, s-au impus la penalty-uri. Varga, Raţiu şi Bălan au ratat pentru Sportul, lui Tătăruşanu purtându-i noroc o vizită la toaletă înaintea loviturilor de pedeapsă, în timp ce Steaua a ratat o singură dată, prin Kapetanos.
Steaua a eliminat în şaisprezecimile de finală formaţia Gaz Metan CFR Craiova, scor 1-0, în timp ce Sportul Studenţesc a învins cu 3-1 echipa CS Otopeni.
Steaua a mai câştigat un duel cu Sportul Studenţesc în acest an, impunându-se tot cu scorul de 4-2, tot pe teren propriu, în etapa a 10-a a Ligii I. "Studenţii" au amintiri plăcute cu Steaua în Cupa României, reuşind să îi elimine pe "roş-albaştrii" din competiţie în urmă cu câteva sezoane.   
Steaua Bucureşti – Sportul Studenţesc 1-1 (4-2, după penalty-uri)
Penalty-uri: au ratat – Raţiu, Tibi Bălan, Varga (Sportul) – Kapetanos (Steaua)
Au marcat: Latovlevici (72) – Bălan (19)
Steaua: Tatarusanu – Martinovic, Gardos, Galamaz, Latovlevici – Szekely, Marinescu, Apostol, Onofras – Surdu, Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Sportul: Niculescu – Farmache, Patriche, Ratiu, Cazan – Irimia, Lungu, Tibi Balan, Dacian Varga – Marius Nae, Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

REZULTATELE DE IERI – CUPA ROMÂNIEI

FC Braşov – "U" Cluj 2-1
FC Timişoara – Voinţa Sibiu 5-4 (1-0, 1-1) după l.d.
Dinamo – ALRO Slatina 3-1