Steaua - Sportul 4-2. Steaua s-a calificat după penaltyuri

Steaua - Sportul 4-2. Steaua s-a calificat după penaltyuri

Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, după executarea loviturilor de departajare, Sportul Studenţesc, în optimile de finală ale Cupei României.

Oaspeţii au deschis scorul pe stadionul din Ghencea (pustiu în această seară), în startul primei reprize, prin Tiberiu Bălan, iar Steaua a alergat timp de o oră după golul egalizator, reuşit de Latovlevici în mintul 72. Gazdele, la care a debutat Martinovic, iar Apostol a fost titular, s-au impus la penalty-uri. Varga, Raţiu şi Bălan au ratat pentru Sportul, lui Tătăruşanu purtându-i noroc o vizită la toaletă înaintea loviturilor de pedeapsă, în timp ce Steaua a ratat o singură dată, prin Kapetanos. Steaua a eliminat în şaisprezecimile de finală formaţia Gaz Metan CFR Craiova, scor 1-0, în timp ce Sportul Studenţesc a învins cu 3-1 echipa CS Otopeni. Steaua a mai câştigat un duel cu Sportul Studenţesc în acest an, impunându-se tot cu scorul de 4-2, tot pe teren propriu, în etapa a 10-a a Ligii I. "Studenţii" au amintiri plăcute cu Steaua în Cupa României, reuşind să îi elimine pe "roş-albaştrii" din competiţie în urmă cu câteva sezoane.    Steaua Bucureşti - Sportul Studenţesc 1-1 (4-2, după penalty-uri) Penalty-uri: au ratat - Raţiu, Tibi Bălan, Varga (Sportul) - Kapetanos (Steaua) Au marcat: Latovlevici (72) - Bălan (19) Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Gardos, Galamaz, Latovlevici - Szekely, Marinescu, Apostol, Onofras - Surdu, Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Sportul: Niculescu - Farmache, Patriche, Ratiu, Cazan - Irimia, Lungu, Tibi Balan, Dacian Varga - Marius Nae, Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

REZULTATELE DE IERI - CUPA ROMÂNIEI

Ne puteți urmări și pe Google News

FC Braşov - "U" Cluj 2-1 FC Timişoara - Voinţa Sibiu 5-4 (1-0, 1-1) după l.d. Dinamo - ALRO Slatina 3-1