Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua si blestemul accidentarilor
Steaua si blestemul accidentarilor

Steaua si blestemul accidentarilor

Campioana pierde fotbalisti pe banda rulanta. Vedeta Nicolae Dica s-a "rupt" ieri, in primul amical din 2007.

Steaua e lovita de blestemul accidentarilor si in acest inceput de an, dupa ce si-n 2006 i-a pierdut, rand pe rand, pe Mirel Radoi, Victoras Iacob, Mihaita Nesu si Daniel Oprita.

Ghinionul l-a lovit recent pe portarul brazilian Andrey Nazario, care s-a "rupt" dupa doar zece minute, chiar la primul antrenament. Ieri, vedeta Nicolae Dica s-a accidentat dupa numai o jumatate de ora din primul meci amical din 2007, pe care Steaua l-a disputat cu echipa de tineret de la Siena.

Fotbalistul cotat de conducatorii clubului la sase milioane de euro a fost lovit in zona genunchiului de la piciorul drept, si in delegatia stelista s-a declansat imediat alerta. Jucatorul va fi dus astazi la clinica Isokinetic, de la Bologna, pentru a se stabili un diagnostic exact. Pitesteanul a fost inlocuit in minutul 30 cu ex-vasluianul Marius Croitoru.

"Ros-albastrii" au castigat partida de ieri cu scorul de 3-1. Primul gol al "militarilor" a fost,  de fapt, un autogol al italianului Capogrosso, care a deviat in propria poarta o centrare a lui Gigel Coman, in minutul 55. Ovidiu Petre (minutul 71) si Gabi Bostina (minutul 81) au inscris celelalte goluri pentru Steaua.

"Renegatul" Bostina a ratat un penalty in minutul 87, iar gazdele au redus diferenta in minutul 90, dintr-o alta lovitura de pedeapsa. De mentionat ca antrenorul Cosmin Olaroiu i-a folosit pe Klemi Saban, Florin Lovin si Gabi Bostina, trei fotbalisti despre care s-a spus ca patronul Gigi Becali ar vrea sa scape in aceasta iarna. Dupa pauza au fost utilizati si juniorii Cezar Lungu, Jean Prunescu si Vlad Rusu.

Iata echipa folosita de Cosmin Olaroiu in primul amical din 2007: Cernea (68, C. Lungu) – Saban (46, S. Stancu), D. Goian (46, Prunescu), E. Baciu (46, Ghionea), P. Marin (46, G. Coman) – Nicolita, Lovin (46, S. Paraschiv), M. Radoi (46, Ov. Petre), Ochirosii (46, Bostina) – N. Dica (30, M. Croitoru), V. Iacob (46, V. Rusu).

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: