Steaua - Schalke 0-0. Ronny Levy: "Sunt mulţumit!". Gigi Becali: "Marica n-a mişcat în faţa lui Geraldo"

Steaua - Schalke 0-0. Ronny Levy: "Sunt mulţumit!". Gigi Becali: "Marica n-a mişcat în faţa lui Geraldo"

Conducătorii formaţiei "roş-albastre" s-au arătat satisfăcuţi de jocul făcut de Steaua aseară în faţa grupării germane Schalke 04. Meciul, care s-a jucat la Cluj, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă a Grupei J a Ligii Europa.

"Schalke e o echipă foarte tare, cu un joc de Liga Campionilor şi cu fotbalişti de o mare valoare. Nu le-am dat şansa să-şi facă jocul obişnuit, din acest punct de vedere sunt foarte mulţumit. Poate că am fi putut specula mai mult pe contraatac, am fi putut marca, dar jucătorii s-au descurcat foarte bine şi eu sunt mulţumit", a spus israelianul Rony Levy, tehnicianul Stelei.

De cealaltă parte, patronul Becali nu s-a putut abţine să trimită o săgeată către Ciprian Marica, românul de la Schalke. "Marica n-a mişcat în faţa lui Geraldo. E o soluţie de viitor pentru echipă. Sunt mulţumit de băieţi, dar parcă am avea nevoie de mai mult curaj. În plus, ne lipseşte un atacant. Am sperat în Mihai Costea, dar n-a fost în apele lui în seara asta. Oricum, în minutele de final eram în atac, ceea ce înseamnă mult", a precizat Gigi Becali. "O altă echipă mai tupeistă ar fi bătut-o pe Schalke" Marcel Răducanu, fostul jucător al "roş-albaştrilor", regretă că românii nu au avut curaj pentru a profita de apatia de joi a germanilor .

 "Nu am avut ce să văd. M-a dezamăgit Steaua. O altă echipă mai tupeistă ar fi bătut-o pe Schalke. Nemţii s-au gândit mai mult la meciul cu Bayern München, de duminică, decât la Steaua", ne-a declarat Răducanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

El va merge la Gelsenkirchen, pentru a vedea returul dintre Schalke şi Steaua: "Am luat bilete. Nu am primit invitaţie de la stelişti. Conducătorii de azi nici nu ştiu cine sunt". (Andrei Călin)