Steaua nu scapă de Lavezzi

Steaua nu scapă de Lavezzi

Atacantul argentinian Ezequiel Lavezzi, de la Napoli, se va reface până la ora meciului cu Steaua, meci programat pe 15 decembrie, în Italia.

Accidentat în partida din campionat pe care Napoli a câştigat-o luni seară, scor 1-0, în faţa celor de la Palermo, atacantul argentinian Ezequiel Lavezzi va fi apt de joc împotriva Stelei. Cotidianul italian "La Gazzetta Dello Sport" a anunţat astăzi că Lavezzi va rata meciul din etapa viitoare a campionatului italian, pe care Napoli îl va juca cu Genoa, dar se va reface până la duelul cu trupa antrenată de Marius Lăcătuş.

Partida dintre Napoli şi Steaua, din ultima etapă a Grupei K din Liga Europa, va avea loc pe 15 decembrie, de la ora 22.05, pe arena "San Paolo". "Militarilor" le este suficient şi un rezultat de egalitate, pentru a se califica în primăvara europeană, în timp ce napoletanii sunt obligaţi să câştige, ca să meargă mai departe.

În schimb, Steaua are probleme de efectiv. Florin Gardoş şi Pantelis Kapetanos n-au putut juca în meciul de campionat cu Universitatea Cluj, din pricina unor accidentări. În timpul acelei partide, Cristi Tănase a suferit o ruptură musculară şi ar putea rata duelul cu napoletanii.

Ne puteți urmări și pe Google News