Steaua a rămas fără „antrenorul” Gigi Becali

Steaua a rămas fără „antrenorul” Gigi Becali

Gigi Becali nu şi-a depus „demisia” după rezultatele dezamăgitoare obţinute de Steaua în mandatul său, ci abia după ce şi-a câştigat un loc în Parlamentul European.

Poate că drumurile lui Gigi la Bruxelles nu vor aduce nimic memorabil pentru ţară, dar îi vor scăpa pe stelişti de indicaţiile „tehnico-tactice” venite de la lojă şi de nelipsitele elucubraţii zilnice trimise „de la palat”. Dacă Gigi nu va chiuli de la program, steliştii vor scăpa cel puţin patru zile pe săptămână de teroarea patronului.

Fostul oier n-a dezvăluit ieri niciun proiect pe care l-ar putea propune la Bruxelles, dar a bătut câmpii cu veselie despre viitorul Stelei. „Orice acţiune politică aş face, tot la echipă mă gândesc prima dată”, a spus Becali. La doar o zi după ce a declarat că vrea să vândă clubul, Gigi şi-a schimbat planurile. El a anunţat din nou că Dinu Gheorghe va veni în conducerea echipei, iar Cristiano Bergodi „ar cam fi antrenorul Stelei”. Gigi nu l-a instalat pe Bergodi, dar a început să-i dea sfaturi: „O să-i cer un singur lucru lui Bergodi, jocul în viteză. Vreau pase şi acţiuni în viteză”.

Gigi nu renunţă nici la activitatea de „scouter”. „Vor pleca unii jucători, probabil vor veni doi-trei jucători noi, ca să întărim echipa. Neapărat ne trebuie unul-doi atacanţi. Vor veni şi patrucinci jucători de la echipa a doua”, a spus Becali. Patronul stelist i-a anunţat pe jucători ce prime vor primi chiar dacă vor obţine un loc în cupele europene: „Prima la stânga sau prima la dreapta”. Fotbaliştii vor fi sancţionaţi cu 10 la sută din contracte dacă nu prind Liga Europa. Gigi n-a uitat nici de războiul cu fanii şi a anunţat că va închide peluzele „pentru reparaţii”.

Ne puteți urmări și pe Google News

REACŢII

S-au săturat de „aroganţe”

Gigi Becali vorbeşte tot timpul despre Dinu Gheorghe şi Cristiano Bergodi ca despre viitorii săi subalterni, deşi nimic nu e bătut în cuie. „În fiecare zi, Becali spune că venim la Steaua, şi noi trebuie să spunem tot în fiecare zi că suntem la Iaşi şi că pregătim meciul cu Rapid. N-am stabilit nicio întâlnire, n-am discutat nicio ofertă. După meciul cu Rapid, e posibil să discutăm”, a parat Renzo Rossi, omul de încredere al lui Cristiano Bergodi. „Cu Steaua e valabil ceea ce am tot spus zilele acestea. Depinde de ceea ce se doreşte în continuare la Braşov”, a spus „Vamă”. Prin Ghencea se spune că Gigi a început să sondeze terenul şi în alte direcţii în cazul în care „Vamă” şi Bergodi vor refuza să-i devină angajaţi ascultători.