Turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, „Sounds of the Universe”, va trece prin 28 de oraşe din 22 de ţări, inclusiv Bucureşti.

Până la spectacolul din România, care va avea loc pe 16 mai, în Parcul Izvor, trupa va mai cânta mâine în Grecia, la Atena, şi, pe 14 mai, în Turcia, la Istanbul. Bucureştiul va fi primul oraş din Europa de Est în care vor poposi „starurile din Basildon”, iar spectacolul va fi urmat de un show în Bulgaria, la Sofia, pe 18 mai.

Turneul se va încheia pe 6 februarie 2010, la Moscova. Show-ul din Parcul Izvor, organizat de Emag!c Entertainment, va începe de la ora 20.00, iar în deschidere vor cânta trupele Ladytron (electro new wave) şi Motor (industrial-techno-rock). Se aşteaptă ca albumul „Sounds of the Universe”, dublat de grandiosul turneu de promovare, să înregistreze vânzări consistente.

Pentru concertul din Capitală au mai rămas mai puţin de 3.000 de bilete la Gazon C, la preţul de 100 de lei. Doritorii mai au, însă, şanse. După ce a dus un grup al celor mai „adevăraţi” fani la concertul de deschidere de la Luxemburg, Mihai Găinuşă „adună depeşarii” şi la „Cronica cârcotaşilor” de la Kiss FM. Campania continuă şi on-line, pe hailadepeche. ro, unde amatorii pot câştiga o întâlnire cu Gahan la Bucureşti.