Star flash: Moni iese din spital

Star flash: Moni iese din spital

Mutu, nasul Irinei.

La numai trei zile dupa ce a nascut, Monica Columbeanu va fi externata impreuna cu fetita ei. Evenimentul urmeaza sa se desfasoare astazi, in jurul orei 12.30.

"Nu am decis inca daca vom folosi o ambulanta sau masina personala pentru a le duce pe fete acasa", a declarat, ieri, fericitul tatic. Irinel Columbeanu se afla la Starea Civila pentru a inregistra nasterea primului sau copil.

"Fireste ca nu ne vom opri aici. E un fel de concurenta intre Monica si Consuelo Mutu, care face mai multi copii", a declarat amuzat Irinel. El a incheiat spunand ca "presa m-a facut sa ma decid mai repede in privinta nasilor, asa ca am sa-l sun pe Adi Mutu sa-i propun sa o naseasca pe Irina".

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu Amelie Mauresmo si cu Elsa Pataky. Jucatoarea franceza de tenis Amelie Mauresmo a anuntat vineri, la Australian Open, ca va avea o scurta aparitie in filmul "Asterix la Jocurile Olimpice", care urmeaza sa aiba premiera in ianuarie 2008.

"O joc pe Amelix", a precizat, glumind, jucatoarea franceza de tenis, care a filmat scena in Franta. In acest film, care are un buget de 78 de milioane de euro, apar actori de prim rang din Franta (Clovis Cornillac, Gerard Depardieu si Alain Delon), dar si sportivi ca Zinedine Zidane, David Beckham si Michael Schumacher. La toti acestia, conform imdb.com, se adauga si actrita de origine romana Elsa Pataky.

Irimia-Opik, niste ciudati. Componenta duoului Cheeky Girls, Gabriela Irimia, si parlamentarul britanic Lembit Opik formeaza impreuna cel mai bizar cuplu din showbizul britanic. Acest lucru a fost recunoscut chiar de liberal-democratul de 41 de ani.

El si-a aparat relatia in cadrul revistei "Hello", unde a precizat ca intre el si Gabriela a fost mai mult "o intalnire a mintilor", decat ceva bazat pe sex. "Nu era pe lista mea sa ma intalnesc cu o "Cheeky Girl"", a adaugat el.

Dimitri, in Romania. Seria reprezentatiilor muzicale de primavara incepe cu Dimitri, considerat unul dintre cei mai sexy DJ din lume. Acesta va mixa pentru prima oara in Romania pe 10 martie, la World Trade Plaza, in cadrul unui eveniment organizat de Emag!c Entertainment. Biletele costa 50 de lei si pot fi comandate in avans de pe www.myticket.ro.

Dimitri a fost numit Cavaler al Artelor si Literelor de catre guvernul francez, a compus coloane sonore pentru Chanel, Jean-Paul Gaultier sau Yves Saint Laurent. De asemenea, a realizat numeroase remixuri pentru Bjork, The Cardigans, James Brown si Quincy Jones, iar Madonna l-a ales pentru a-i deschide concertul din august 2006 de la Paris.

Partaj pe Mario Mutu. Alexandra Dinu si Adrian Mutu urmau sa se intalneasca joi la tribunal, intr-o noua infatisare, in care jucatorul Fiorentinei doreste custodia lui Mario si reducerea pensiei alimentare, iar Alexandra - majorarea pensiei alimentare, raportata la veniturile fotbalistului.

Numai ca Adi Mutu nu si-a facut aparitia la proces. In schimb, fosta sa sotie a venit impreuna cu avocata si cu mama ei, care e si martora. Si mama fotbalistului, Rodica Mutu, a fost citata ca martor la proces, dar nici aceasta nu s-a prezentat. Urmatoarea infatisare la tribunal va avea loc pe 1 martie.