Evenimentul Zilei > Actualitate > Stancu: „Veţi vedea o altă faţă a României, mai motivată”
Stancu: „Veţi vedea o altă faţă a României, mai motivată”

Stancu: „Veţi vedea o altă faţă a României, mai motivată”

Atacantul stelist a dat de înţeles că nu toţi fotbaliştii au fost "decişi" contra Albaniei. Selecţionerul Răzvan Lucescu este încolţit din toate părţile, mai ales că nici rezultatele nu-l ajută.

Echipa naţională de fotbal a României se antrenează la Minsk pentru întâlnirea de mâine-seară cu Belarus (ora 20.30, în direct la Digi Sport). Partida este decisivă pentru viitorul naţionalei, dar, mai ales, al selecţionerului.

Imediat după rezultatul ruşinos cu Albania, corul contestatarilor selecţionerului a început războiul. Victor şi Gigi Becali au solicitat readucerea lui Gică Hagi, iar alte voci au pomenit numele lui Dan Petrescu şi Laszlo Bölöni. Previziunea recentă a lui Mutu – "Răzvan nu mai stă mult la naţională" – pare foarte aproape de împlinire.

"Nu va ceda aşa uşor"

Bogdan Stancu, autorul golului cu Albania, a scăpat ieri un "porumbel" care naşte suspiciuni vizavi de modul în care fotbaliştii s-au implicat în primul joc din preliminarii: "De această dată (n.r. – în Belarus) veţi vedea o altă faţă a României. Mai motivată, mai decisă".

Se ştie că impresarii Ioan şi Victor Becali reprezintă interesele mai multor tricolori şi nu este exclus să fi intervenit pe lângă aceştia să-l saboteze pe Răzvan.

Acelaşi Stancu a mai dezvăluit că selecţionerul este de o camdată tare pe poziţii: "Nu cred că Răzvan va ceda aşa uşor. Nu ne-a zis nimic despre o eventuală plecare. Dacă nu batem în Belarus, şansele noastre de calificare vor fi compromise în proporţie de 50 la sută".

Mutu: "Vin la naţională"

Răzvan nu mai este "acoperit" decât de tatăl său, Mircea, singurul om de fotbal care a văzut ceva pozitiv în jocul naţionalei în partida cu albanezii. "N-am mai văzut o echipă care să-şi domine atât de copios adversarul", a spus tehnicianul de la Şahtior Doneţk.

Gabriel Mureşan are altă problemă. "Nu trebuie să ne motivăm suplimentar pentru acest joc, ne-a motivat destul rezultatul cu Albania. Mutu e decisiv. Deocamdată nu poate juca, dar îl aşteptăm", a spus mijlocaşul.

Adrian Mutu a venit în ţară, unde i-a fost naş de cununie lui Adrian Neaga. "Mi-e dor de România. După ce îmi va expira suspendarea, dacă voi fi convocat, voi veni cu plăcere la naţională", a spus "Briliantul".

"Răzvan trebuia să facă un lot din campania trecută, nu să facă acum experimente.“,
EMERIC IENEI, fost selecţioner

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News