Evenimentul Zilei > Justitie > SPĂRGĂTORI DE LOCUINŢE. Zeci de percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. 15 hoţi au fost prinşi
SPĂRGĂTORI DE LOCUINŢE. Zeci de percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. 15 hoţi au fost prinşi

SPĂRGĂTORI DE LOCUINŢE. Zeci de percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. 15 hoţi au fost prinşi

O bandă de 15 hoţi care a terorizat locuitorii din judeţul Ilfov a fost prinsă de poliţişti. Ei au dat peste 30 de spargeri în patru localităţi de lângă Capitală. Spărgătorii au fost prinşi în urma unor percehziţii efectuate în această dimineaţă la 22 de adrese din Bucureşti şi din localităţi limitrofe.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de de Investigaţii Criminale Ilfov, cu sprijinul poliţiştilor de intervenţie rapidă şi al ofiţerilor D.G.I.P.I., au descins, în această dimineaţă, la 22 de imobile din Bucureşti şi judeţul Ilfov, în căutarea membrilor unei grupări specializate în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

Din cercetări a reieşit că hoţii au pătruns în imobile din localităţile Pantelimon, Brăneşti, Voluntari şi Popeşti-Leordeni, prin forţarea uşilor şi a geamurilor tip termopan, atunci când proprietarii nu erau acasă şi au sustras electronice, bani şi bijuterii.

Membrii grupării sunt suspectaţi de comiterea a peste 30 de furturi din locuinţe, fapte prin care au creat părţilor vătămate un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani, au fost conduse la sediul I.P.J. Ilfov pentru audieri.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.  

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: