Sandra Taylor din Northants, Anglia, s-a amorezat de Ivan Mascarenhas, 49 de ani, un alcoolic rămas pe drumuri – după ce fosta soţie l-a alungat din domiciliul conjugal – pe care cu acordul, soţului său, vicarul, l-a găzduit o vreme într-o anexă a casei parohiale.

 “Nu ne-am putut controla pornirile. Ştiam amândoi că este greşit şi că nu ar fi trebuit să se întâmple. Mi-e ruşine mai ales că Matthew este prietenul meu şi a fost extraordinar de generos cu mine”, a declarat Ivan Mascarenhas pentru “The Sun”.

Cei doi amanţi s-au cunoscut într-un centru pentru dependenţii de droguri şi alcool aflat sub patronajul bisericii conduse de Matthew Taylor.

Preoteasa în vârstă de 41 de ani a fost cea care şi-a convins soţul să-l găzduiască pe nefericitul rămas fără un acoperiş deasupra capului şi tot ea îl chema adesea înapoi pentru sex, prin mesaje erotice fierbinţi, după ce boschetarul îşi găsise o locuinţă în apropierea casei parohiale.

În cele din urmă, cuprinsă de remuşcări, soţia i-a mărturisit vicarului păcatul comis, spunându-i că se simte profund “ruşinată şi întristată” de faptele sale. “Într-o perioadă intensă de stres, soţia mea, Sandra, s-a implicat într-o relaţie nepotrivită cu Ivan Mascarenhas, membru al unuia din centrele de reabilitare patronate de biserică. A fost o rătăcire scurtă căreia cei doi i-au pus capăt şi pentru care Sandra se simte profund ruşinată”, a declarat vicarul Taylor.