Evenimentul Zilei > Justitie > CUTREMUR ÎN JUSTIȚIE! Soția unui fost procuror RUPE TĂCEREA. Cum se FABRICAU dosare la DNA
CUTREMUR ÎN JUSTIȚIE! Soția unui fost procuror RUPE TĂCEREA. Cum se FABRICAU dosare la DNA

CUTREMUR ÎN JUSTIȚIE! Soția unui fost procuror RUPE TĂCEREA. Cum se FABRICAU dosare la DNA

Dezvăluiri incendiare despre modul în care se fabricau denunțuri la DNA Oradea au ieșit, joi seara, la iveală. Soția unui fost procuror rupe tăcerea.

Mariana Gal, soţia fostului procuror Viorel Gavra a povestit la România Tv cum a fost sunată de inspectorul de poliție judiciară de la DNA Oradea, Ile Marius, pentru a se prezenta la audieri în calitate de martor, la data de 12 ianuarie 2012.

„Cand m-am prezentat conform citarii, am ajuns in birou la dl Man, care m-a legitimat si mi-a propus sa fac denunturi impotriva unor persoane cunoscute , dictandu-mi anumite nume si spunandu-mi, dvs, pentru ca sunteti o persoana influenta in Oradea, cunoasteti multe situatii, oameni de afaceri, v-as ruga sa colaborati pentru ca situatia dvs este de asa maniera, ca daca nu colaborati va fi foarte rau de dvs si familia dvs, dupa ce dosarul va ajunge in instanta se va face totul public, veti avea foarte mult de suferit”, a spus Mariana Gal, potrivit România TV.

Mariana Gal a precizat că în momentul în care a refuzat să scrie denunțul împotriva unei cunoștințe a început calvarul 

„A început calvarul vieţii mele, nu am mai fost eu cea care am fost inainte, am fost umilita, tratata ca ultimul om, multi imi spuneau, ti-ai terminat sotul, nu ti-e rusine, familia mea, familia sotului meu, prieteni, cunostinte, mi-a scazut credibilitatea in relatiile cu cei apropiati, fiind unii care nu ma mai cauta nici in ziua de azi crezandu-ma vinovata”, a precizat soția lui Gavra.

Mariana Gal a mărturisit momentele cumplite prin care a trecut, atunci când a fost trimisă în judecată.

„A fost o zi pe care nu as putea sa o descriu in cuvinte. Am cazut in genunchi cand am vazut condamnarea de 3 ani. Sotul meu era fara serviciu, bolnav, aveam un copil clasa a 9-a, aveam o soacra bolnava, a fost oribil, nu mi s-au mai oprit picioarele pana la 4 dimineata cand am fost epuizata total, nu am mai putut sa inghit nimic, sa merg, numai lacrimi, atat am plans , in fiecare zi mergeam in coltul blocului, aruncam doua hartii pe jos sa pot sa ma aplec ca sa pot sa plang”, a declarat Mariana Gal.

Un dosar penal a fost deschis pe 4 ianuarie de către Parchetul IICJ, după ce în spațiul public au apărut înregistrări cu discuții din interiorul DNA Oradea, în care se punea problema „liniștirii unor judecători”.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: