Sorin Ovidiu Vîntu, audiat pe bandă rulantă în instanţă

Sorin Ovidiu Vîntu, audiat pe bandă rulantă în instanţă

Arestat în dosarul Petromservice, Sorin Ovidiu Vîntu a apărut, din nou, ieri, în instanţă, dar în dosarul în care este judecat pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, tatăl FNI.

În vreme ce Tribunalul Bucureşti făcea publice motivele care au stat la baza arestării preventive a lui Vîntu, el compărea, în faţa unui alt complet al aceleiaşi instanţe, să explice de ce i-a trimis bani în Indonezia fugarului Nicolae Popa, sume ce provin, altfel, tot din devalizarea Petromservice SA, pentru care a fost reţinut la începutul săptămânii.

Luni, Vîntu combate din nou în instanţă, dar, de această dată, în faţa Curţii de Apel Bucureşti, care judecă recursul la arestarea sa preventivă, dar şi a sindicalistului Liviu Luca şi a celorlalţi opt inculpaţi din dosarul Petromservice.

Până atunci, Vîntu a avut, ieri, posibilitatea de a le adresa întrebări jurnaliştilor Corina Drăgotescu şi Cătălin Popa, audiaţi ca martori în dosarul Nicolae Popa, după ce au fost interceptaţi, telefonic, discutând cu fostul patron al Realitatea TV. Citiţi şi:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Ultimul tun al celui mai mare devalizator al ţării. Cum a topit Vîntu 180 de milioane €
  • Politicienii care au ciugulit din palma lui Sorin Ovidiu Vîntu
  • Motivarea judecătorilor: Sorin Ovidiu Vîntu trebuie să rămână în arest ca să nu fugă cu banii