Sorin Cârţu a fost dat afară de la CFR Cluj

Sorin Cârţu a fost dat afară de la CFR Cluj

Confirmat pentru meciul cu Steaua de duminică, Sorin Cârţu a fost dat afară în această seară de la CFR Cluj. Patronul Arpad Paszkany n-a suportat umilinţa de la Basel, dar mai ales derapajul incredibil al antrenorului Sorin Cârţu, care, de nervi, a spart un perete de plastic al băncii de rezerve.

Sejurul lui Sorin Cârţu pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj s-a încheiat în această seară. Cârţu a fost dat afară după scandalul izbucnit în urma meciului de la Basel, de aseară, din UEFA Champions League. În finalul meciului, Cârţu a făcut o criză de nervi şi a spart peretele băncii de rezerve! La revenirea din Elveţia, ieri după-amiază, Iuliu Mureşan, preşedintele clubului CFR Cluj, a dat asigurări că Sorin Cârţu va continua în Gruia. Sorin Cârţu chiar şi-a permis să glumească ieri povestind despre evenimentul petrecut la Basel. Ieri la prânz, Mircea Sandu se arăta oripilat de fapta lui Cârţu şi spunea că zilele acestuia pe banca tehnică a CFR-ului sunt numărate. Mircea Rădulescu, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, a anunţat că se gândeşte tot mai serios să ceară examen psihologic la absolvire! Cu Sorin Cârţu pe bancă, CFR Cluj a ratat în acest an toate obiectivele.

Arpad Paszkany a dat ordin ca ştirea demiterii lui Sorin Cârţu să fie anunţată pe siteul oficialal clubului CFR Cluj. Iată comunicatul:

"Comunicat CFR 1907 Cluj

Ne puteți urmări și pe Google News

Clubul CFR 1907 Cluj a decis să renunţe la serviciile antrenorului Sorin Cârţu. Pentru că valorile şi imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cârţu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relaţia de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj şi domnul Sorin Cârţu să înceteze. Ne cerem scuze pentru gestul lui Sorin Cârţu, în primul rând faţă de UEFA, organizatorul competiţiei Champions League, clubului FC Basel 1893, suporterilor clubului nostru, şi tuturor iubitorilor fotbalului şi ai sportului în general. Începand de mâine, antrenorul principal al CFR 1907 Cluj va fi Alin Minteuan, acesta va fi ajutat de Paolo Potocnik şi Horea Carlan.

Ne cerem incă odată scuze pentru gestul care nu face cinste sportului, ligii campionilor şi clubului CFR 1907 Cluj.

Preşedinte CFR 1907 Cluj,

Iuliu Mureşan"