În timpul campaniei sale, Donald Trump a declarat că vrea să construiască un zid la granița cu Mexicul și repatrieze persoanele de origine mexicană care stau ilegal în SUA. În acel moment s-a declanșat un război între susținătorii lui și cei care nu sunt de acord cu declarațiile proaspătului președinte al SUA.

Dar acestea nu sunt singurele sale lucruri spuse care au provocat un vuiet în presa internațională. El a făcut declarații rasiste sau sexiste la adresa persoanelor de culoare și chiar a femeilor, pe care le crede inferioare bărbaților.

Așadar, Evenimentul Zilei a făcut un sondaj pentru a vedea ce cred românii despre declarațiile lui Donald Trump. Va putea oare el să devină tolent cu minoritățile?

(function(t,e,o,s){var n,r,c;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(s)||(n=e.getElementsByTagName(o),r=n[n.length-1],c=e.createElement(o),c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.id=s,c.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/rURyuAz2QgTh2OL0m3tp03g3k7u2zrJZeu_2FNp69roKrkKZsgfaBYFiZHokRAvJMC.js”].join(„”),r.parentNode.insertBefore(c,r))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey

 

Te-ar putea interesa și: