Evenimentul Zilei > Politica > Șoferul vicelui de la CJ, un director tehnic și fostul purtător de cuvânt al PNL, pe listele pentru consilieri
Șoferul vicelui de la CJ, un director tehnic și fostul purtător de cuvânt al PNL, pe listele pentru consilieri

Șoferul vicelui de la CJ, un director tehnic și fostul purtător de cuvânt al PNL, pe listele pentru consilieri

Liberalii timișeni au prezentat vineri seara, într-o ceremonie specială, pe scena Filarmonicii Banatul, listele complete cu candidații pentru consiliile Local și Județean. La ceremonial a participat și Vasile Blaga.

Din partea PNL, Robu va candida pentru un al doilea mandate la Primărie. Lista candidaților PNL Timiș pentru Consiliul Local conţine nume precum Mihok Ciprian, fost șef al PNȚCD Timișoara, Robert Kristof, consilier al primarului Nicolae Robu, Gheorghe Bătrînu, șoferul lui Marian Vasile, era vicepreședinte la CJT, Livian Hotico, purtătorul de cuvânt al Retim, societate care i-a dat primarului Nicolae Robu o maşină de serviciu, un Mercedes de 74.000 de euro, și care-I plătește, edillui, facture telefonică. Fostuș șofer al lui Vasile se află și pe lista de candidați ai PNL la Consiliul Județean Timiș, alături de Alina Sabou, purtător de cuvânt al PNL înainte de fuziunea cu PDL și Emil Șerpe, director tehnic al Colterm sau Alin Popoviciu, deputat ales pe listele PDL, anchetat pentru diverse fapte penale. ( Foto: Adrian Pîclișan)