Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOCANT: Inima lui Muamba s-a oprit timp de 7 minute!
ȘOCANT: Inima lui Muamba s-a oprit timp de 7 minute!

ȘOCANT: Inima lui Muamba s-a oprit timp de 7 minute!

Situația medicală a lui Fabrice Muamba, fotbalistul de la Bolton care a suferit sâmbătă un stop cardiac în timpul jocului cu Tottenham, se îmbunătățește de la o oră la alta. Însă amănunte teribile despre incident ies la iveală.

Fabrice Muamba (23 de ani) face progrese, dar rămâne internat la secția de Terapie Intensivă a unui spital din Londra. Internaționalul englez își mișcă mâinile și a pronunțat câteva cuvinte în engleză și în franceză, dar pericolul nu a trecut în totalitate.
Bolton a comunicat faptul că „situația lui Muamba se îmbunătățește. Acum e în situația de a respira normal, îi recunoaște pe cei din familie și a pronunțat câteva cuvinte”.
Rugăciunile voastre au funcționat. Mulțumesc mult”, a scis pe Twitter soția jucătorului, Shauna. Cei doi au împreună un băiețel, Joshua, în vârstă de 3 ani.
Conform medicilor, sâmbătă, inima lui Muamba s-a oprit vreme de 7 minute! Intervenția promptă a doctorilor a fost decisivă.
Muamba îi datorează viața și lui Petr Cech, portarul celor de la Chelsea. După un accident teribil suferit în 2006, într-un meci cu Reading, de gardianul ceh s-a luat decizia ca, pe stadioanele din Anglia, ambulanța să fie prevăzută permanent și cu defribilator.
Suferința lui Muamba i-a determinat pe cei de la Bolton să ia în calcul retragerea din Cupa Angliei, competiția în care s-a întâmplat accidentul cardiac.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: