„Azi am dovada că Barna e incredibil de picat din Lună, ca să nu zic mai rău… Aflat în vizită prin Oradea, ieșit pe Corso să agațe lumea pentru fotografii, se întâlnește cu I,B.- respectiv distinsul domn E.J. pe care îl cunoaștem cu toții în oraș, dânsul ne cunoaște, se oprește cu noi, ne salută; pe scurt, este o personalitate a orașului de care nu doar suntem mândri ci pe care o și iubim.

Și vine pulifriciul ăsta de Barna, dă mâna cu el, îl întreabă de sănătate, domnul E.J. răspunde iar felinarul democrației și speranța națiunii #rezist îl întreabă: Vă dau un autograf? Domnul, politicos ca întotdeauna îi răspunde ”da, sigur că da”, mucea semnează pe o țidulă cu mutra lui de ciudatul clasei; realizez că Dan Barna habar nu are cui i-a oferit el, neica nimeni de nicăieri, un oarecare ochelarist care nu s-a remarcat prin nimic altceva decât vorbe goale, autograful.

O voce din mulțime, a unui tip care a sesizat și el penibilul situației și faptul că (pardon) căscatul ăla era picat din Lună și zice: Nea E.J., dați-i și dumneavoastră autograf! Așa s-a ales Barna cu autograful unui domn, a unei personalități naționale pe mutra lui de candidat mort născut speranță”, a scris A.T. pe Facebook