Șoc în lumea mondenă. Și-a desfigurat soția! Detaliile sunt greu de citit

Șoc în lumea mondenă. Și-a desfigurat soția! Detaliile sunt greu de citit

Dezvăluiri grele despre Tzancă Uraganu. Celebrul manelist este acuzat că și-ar fi desfigurat fosta soție care a cerut un ordin de restricție împotriva sa.

O nouă serie de imagini cu fosta soție a lui Tznacă Uraganul a ajuns pe internet, dar de această dată femeia apare bătută în poze. Lambada este plină de vânătăi în poze.

Se poate observa cum și buzele sunt umflate. Toate indiciile sugerează o bătaie primită de la Tzancă, fostul ei soț.

Fanii celor doi din mediul online consideră că manelistul este răspunzător pentru rănile prezentate de femeie, și deși nu există prea multe detalii, aceasta este singura ipoteză vehiculată pe internet.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Uita-ți oamenii buni ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganul!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, scrie într-o postare pe Facebook, alături de mai multe fotografii cu femeia.

Potrivit informațiilor de mai sus, Tzanca Uraganul și-ar fi maltratat soția pentru că a rămas însărcinată. Manelistul nu a avut, până în acest moment, o reacție în acest caz.

Ca de obicei, există două tabere de oameni

În comentariile postării de pe internet, fanii celor doi s-au împărțit în tabere separate.

Unii dintre ei susțin că Tzanca Uraganul sau frații femeii ar fi cei care ar fi bătut-o pe biata femeie. De cealaltă parte a baricadei se află persoanele care o învinovățesc pe Lambada că și-ar fi înscenat rănile. Ulterior, postarea de pe Facebook a fost ștearsă, scriu jurnaliștii de Wowbiz.

A cerut ordin de protecție împotriva manelistului

Lambada, iubita părăsită de Tzancă Uraganul, i-a făcut acestuia plângere penală pentru violare de domiciliu, amenințare și lovire și a cerut și ordin de protecție împotriva manelistului. Fosta parteneră de viață a manelistului a recunoscut însă în fața judecătorilor că ea a fost cea care l-a agresat pe Tzancă, dar cu toate acestea, se teme de acesta, după ce manelistul i-a transmis amenințări fratelui ei.