Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC în fotbalul mondial. Un jucător LEGENDAR ar fi fost prins DOPAT, iar cazul a fost MUȘAMALIZAT
ȘOC în fotbalul mondial. Un jucător LEGENDAR ar fi fost prins DOPAT, iar cazul a fost MUȘAMALIZAT

ȘOC în fotbalul mondial. Un jucător LEGENDAR ar fi fost prins DOPAT, iar cazul a fost MUȘAMALIZAT

Sergio Ramos, fundașul echipei Real Madrid, ar fi fost implicat de două ori în cazuri ce vizează dopajul, dar subiectul a fost ținut sub tăcere.

Sergio Ramos (32 de ani), unul dintre cei mai titrați fotbaliști din istorie, ar fi fost implicat în două cazuri legate de dopaj. Jurnaliștii germani de la publicația „Der Spiegel” au scris că spaniolul ar fi refuzat să se prezinte la un test antidoping, la data de 15 aprilie, după un meci jucat de Real Madrid contra celor de la Malaga. În acest caz, Agenția-Antidoping din Spania a notificat clubul madrilean abia după 5 luni. În 2017, după finala Ligii Campionilor, câștigată de „galactici” în fața celor de la Juventus Torino, scor 4-1, Ramos a fost depistat cu corticosteroid, medicament folosit pentru tratarea inflamațiilor. Medicul Realului a explicat că i-a făcut injecții jucătorului în genunchi și umăr. UEFA a considerat că nu poate fi vorba despre o sancțiune.