Într-un interviu pentru Andreearaicu.ro, Smiley a fost întrebat ce a făcut în numele iubirii, iar răspuns artistului a fost neașteptat.

„Păi am fost la Capătul Pământului cu o fată. Serios! E în Portugalia și se numeste Cabo da Roca. M-am prezentat la întâlnire în numele iubirii. Nu cred că am făcut lucruri mari. În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”, a spus Smiley.

Cu toate că este apreciat și dorit de foarte multe femei din România, Smiley a mărturisit că a trecut și prin momente când s-a simțit respins. 

„Da, de multe ori… Dacă nu sunt dorit într-un loc sau nu mă simt bine undeva, înseamnă că nu e locul meu acolo. Eu văd lucrurile foarte lejer. Am înțeles că și oamenii care nu mai sunt în viața mea nu trebuia să mai fie. Asta nu e nici rău și nici bine. Pur și simplu nu trebuia să mai fie.

Sunt lucruri care se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple. Există o oarecare chimie, o oarecare legătură între oameni care face ca lucrurile să se întâmple lejer, frumos, fără probleme. Alteori nu se întâmplă deloc sau doar pentru o anumită perioadă. Eu trec destul de ușor, dar mi-am luat și eu părțile mele de suferință din treaba asta. Cumva trebuie să acceptăm că nu toată lumea trebuie să te iubească sau să te placă. Punct. Trebuie să acceptăm asta și suntem liniștiți. Dacă înveți să trăiești cu tine în pace, e lejer, e bine”, a declarat Smiley.